magdasnews.gr
Της…tv

Προς αναδόμηση το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ λόγω Ευρωεκλογών

Το σενάριο αναδομήσεων στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ παίρνει διαστάσεις σαν ένα παιχνίδι σταυρόλεξου, με την επιβεβαιωμένη συμμετοχή του Γιώργου Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. να υπηρετεί ως φόντο.

Σε αυτή την περίπτωση, οι αποφάσεις για την αντικατάσταση του έμπειρου δημοσιογράφου στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου αναμένεται να ληφθούν εντός των επόμενων ημερών. Η διοίκηση του καναλιού, μαζί με τον επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα, Βασίλη Παπαδρόσο, εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια.

Το πιο πιθανό σενάριο αφορά τη μετακίνηση του Ακη Παυλόπουλου από το καθημερινό πρόγραμμα στο Σαββατοκύριακο, με το όνομα της Νατάσας Γιάμαλη να ακούγεται για να τοποθετηθεί στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου. Άλλη πρόταση εξετάζεται από τη Χαριλάου Τρικούπη στον Χρήστο Κούτρα, προτείνοντας τον εναλλακτικό δρόμο της πολιτικής για τον Αταίριαστο, ενόψει των εκλογών του Ιουνίου.

Αν προχωρήσει αυτό το πλάνο, η αναζήτηση θα επικεντρωθεί στα πρόσωπα που θα αναλάβουν την παρουσίαση και την ομάδα πίσω από τις κάμερες. Ταυτόχρονα, εξετάζεται εναλλακτική λύση για την αντικατάσταση της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, που θα συμπληρώσει το «Σήμερα» και τους «Αταίριαστους».

Σχετικές αναρτήσεις

Άστραψε και βρόντηξε η Δανάη Μπάρκα για τον Fipster: Θα του κάνω μήνυση

News Room G

Επίθεση Κατερίνας Καινούργιου στον Λάμπρο Κωνσταντάρα:Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, λίγος! – Με έχει χτυπήσει κάτω από τη ζώνη

News Room G

Τηλεθέαση Τρίτης 30/1: Τα 20αρια και τα 2αρια – Ποιοι έπεσαν από τα ψηλά στα χαμηλά

News Room G