magdasnews.gr
Night life

Πυξ Λαξ: Δύο μήνες για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Πυξ Λαξ

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στο Καλλιμάρμαρο | Παναθηναϊκό Στάδιο, οι Πυξ Λαξ με τη συνοδεία της Prague Philharmonic Orchestra θα ερμηνεύσουν- υπό τη διεύθυνση του Friedemann Riehle- τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας τους.

Ο γνώριμος ροκ ήχος των Πυξ Λαξ ενώνεται με το πάθος της κλασικής ορχήστρας και η νύχτα ομορφαίνει χορεύοντας συντροφιά με τις νότες.

Ύστερα από μια πολύχρονη πορεία και μεγάλες επιτυχίες που αντέχουν στον χρόνο, ήρθε η στιγμή για τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα να ντύσουν τους στίχους που έχουν αποτυπωθεί στις μνήμες μας με έναν νέο, απρόσμενο, παθιασμένο, κλασικό ήχο. Γιατί η μουσική έκφραση δεν έχει σύνορα, είναι πολυδιάστατη και πολυμορφική.

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες. Δεν τραγουδούν μόνο για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, αλλά τολμούν και γι’ αυτό, παραμένουν όχι μόνο κλασικοί αλλά και μοντέρνοι ταυτόχρονα.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Σχετικές αναρτήσεις

Crystal – Λευτέρης Κιντάτος Πρεμιέρα: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

News Room M

Κτήμα Κοκοτού, μια όαση στην αττική γη!

Newsroom E

Ο Θοδωρής Φέρρης ξεκινάει τις εμφανίσεις του γι’αυτό το καλοκαίρι στο αγαπημένο Romeo Club παρέα με την Josephine, την Κατερίνα Λιόλιου και τον Χρήστο Ζώτο!

News Room A