magdasnews.gr
People & Politics

“Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί! Τη βαραίνουν πολλά” – Δείτε ποιοι ηθοποιοί ξεσπούν κατά της Λίνας Μενδώνη

"Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί! Τη βαραίνουν πολλά" - Δείτε ποιοι ηθοποιοί ξεσπούν κατά της Λίνας Μενδώνη

Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στην πορεία των καλλιτεχνών και ξέσπασαν κατά της Υπουργού Πολιτισμού κας Μενδώνη ζητώντας την άμεση παραίτησή της.

Ο λόγος για τον Κλέων Γρηγοριάδη και τη Δώρα Χρυσικού, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του OPEN και στην εκπομπή “Ευτυχείτε”. Διαβάστε όσα είπαν:

Κλέων Γρηγοριάδης: “Είναι φως φανάρι, είναι στοιχειωδώς αξιοπρεπής ή αναξιοπρεπής σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχε παραιτηθεί. Δυο εβδομάδες τώρα κάλυπτε τον έκπτωτο πλέον και επιτέλους και Δόξα τω Θεώ διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αυτό το όνειδος να υπάρχει ένας τέτοιος διευθυντής. Τον κάλυπτε λέγοντας “δε θα κανιβαλίσουμε ανθρώπους χωρίς επίσημες καταγγελίες”, ο κόσμος το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι.”

Δώρα Χρυσικού: “Η κυρία Μενδώνη θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί γιατί τη βαραίνουν πάρα πολλά. Δε μας έχει δώσει καμία επαρκή απάντηση για την παραίτηση του κυρίου Λιγνάδη αλλά και μια απάντηση που δε θα υποτιμά τη νοημοσύνη μας.”

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτή είναι τελευταία φωτογραφία του Μίκη Θεοδωράκη με τη γυναίκα της ζωής του λίγο πριν αφήσει στα χέρια της την τελευταία του πνοή… (Ντοκουμέντο)

News Room A

Άντζελα Γκερέκου: Ο φύλακας άγγελός της μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου είναι…

News Room A

Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών: “Η εκκλησία στηρίζει την προσπάθεια της πολιτείας και επιλέγουμε τη ζωή” (video)

News Room A