magdasnews.gr
News

Σοκάρει η γνωμάτευση των ψυχιάτρων για τον δολοφόνο της Κυριακής: «Χειριστικός, με επιλεκτική αμνησία, χωρίς αυτοκτονικό ιδεασμό»

Αποκαλυπτικές είναι οι γνωματεύσεις των δυο ψυχιάτρων που εξέτασαν τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής, οι οποίοι αναφέρουν ότι ο δράστης δεν χρήζει άμεσης μεταφοράς στο ψυχιατρείο.

Επίσης, γίνεται λόγος για χειριστικές συμπεριφορές, όπως μεταδίδει το Mega.

Παρασκευή 5 Απριλίου

«Ασθενής 38 ετών ήρεμος συνεργάσιμος, διατηρεί βλεμματική επαφή και απαντά με σαφήνεια στις ερωτήσεις. Σχετικά προσανατολισμένος χωροχρονικά. Δεν αναφέρονται διαταραχές αντίληψης και ψευδαισθήσεις. Δεν ελέγχονται σοβαρές γνωστικές διαταραχές, πλην μιας επιλεκτικής αμνησίας (δεν θυμάται τι συνέβη, θυμάται όμως ότι ξύπνησε στο ασθενοφόρο)».

«Δεδομένης της κλινικής του εικόνας και λαμβάνοντας υπόψη ότι λαμβάνει ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή, δεν χρήζει μεταφοράς άμεσης στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού».

Σάββατο 6 Απριλίου

«Σταθερή κλινική εικόνα. Λαμβάνει ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή. Δεν αναφέρει ενεργό, αυτοκτονικό ιδεασμό. Πρόβλεψη παρορμητικών χειριστικών συμπεριφορών. Συνέχιση της παραμονής του στο Κατάστημα Κρατουμένων Κορυδαλλού υπό συνθήκες αυξημένης επίβλεψης».

«Την είχε υπό πλήρη έλεγχο»

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής, αποκάλυψε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» την επικοινωνία που είχε με τον πατέρα της 28χρονης Κυριακής.

«Μου είπε ”είσαι η φωνή μου”. Του ζήτησα συγγνώμη, που δεν έχει καμία σημασία η συγγνώμη μου, άλλοι έπρεπε να ζητήσουν συγγνώμη. Ο άνθρωπος είδε στο Facebook ότι δολοφονήθηκε μία κοπέλα στο ΑΤ. Το είδε σαν είδηση και κοιμήθηκε ήσυχος. Στις 9 το πρωί τον κάλεσε αστυνομικός και τον ενημέρωσε», είπε.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο δράστης ήταν χειριστικός απέναντι στην 28χρονη. «Είχε όλους της τους κωδικούς. Την είχε υπό πλήρη έλεγχο», σημείωσε.

Σχετικές αναρτήσεις

Ν. Ανδρουλάκης: Δεν θα ψηφίσουμε το ν/σ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

News Room G

Το σύνολο της δικογραφίας για τα Τέμπη ζητούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην εξεταστική

News Room G

Ανακοίνωση του ΙΣΑ: Νέα προσπάθεια εξαπάτησης γιατρών για δήθεν πληρωμές από Ταμεία

News Room G