magdasnews.gr
News

Σοκαριστικό το σημείωμα αυτοχειρίας του Πατέρα της 14χρονης που βιάστηκε στο Ρέθυμνο

Η νέα υπόθεση μαστροπείας και βιασμού μιας 14χρονης στο Ρέθυμνο συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Το κορίτσι έζησε έναν εφιάλτη από τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στην περιοχή του Μυλοποτάμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας συνέβαινε επί τρία χρόνια, από τα 12 της χρόνια. Δώδεκα άτομα, με ηλικίες από 17 έως 38 ετών, κατηγορούνται για σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης από τα 12 της, ενώ δύο εξ αυτών κατηγορούνται και για βιασμό. Ορισμένοι από τους κατηγορούμενους είναι ημεδαποί και άλλοι αλλοδαποί.

«Δεν μπορώ να αντέξω όσα έμαθα»

Επιπλέον, πριν από πέντε ημέρες, ο πατέρας της ανήλικης βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του, και εξετάζεται από τις Αρχές το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πατέρας γνώριζε για την έρευνα, αφού είχε γίνει έρευνα στο σπίτι του μαζί με την κόρη του. Οι αστυνομικές αρχές δεν ξέρουν αν η αυτοκτονία σχετίζεται με την υπόθεση αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος πατέρας είχε αφήσει πίσω του ένα σημείωμα αυτοκτονίας.

«Το σημείωμα έλεγε ότι “έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την αστυνομία για ότι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός που έγινε”», ανέφερε στενός συγγενής της οικογένειας.

Σχετικές αναρτήσεις

Εμβαθύνεται η στρατηγική σχέση Ελλάδας και Αιγύπτου – Μητσοτάκης και Αλ Σίσι συμφώνησαν στη σύσταση Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας

News Room G

Νίκος Ανδρουλάκης: «Η χώρα θα πάει μπροστά με ένα ισχυρό δημόσιο πανεπιστήμιο και με μη κρατικά μη κερδοσκοπικά βάσει του σκανδιναβικού μοντέλου, όπως προτείνουμε σήμερα»

News Room G

43χρονη κατήγγειλε για βιασμό 45χρονο που την συνόδευσε από το μπαρ σπίτι της στον Χολαργό

News Room G