magdasnews.gr
People & Politics

Στέφανος Κασσελάκης: Αποκάλυψη – Πού θα γίνει ο γάμος του με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Στέφανος Κασσελάκης Τάιλερ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, μετά τον γάμο τους στη Νέα Υόρκη, οργανώνουν γαμήλια τελετή και επί ελληνικού εδάφους μετά και την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Σύμφωνα με πηγές από την Κουμουνδούρου μάλιστα, ο γάλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον αγαπημένο του θα γίνει στα Χανιά της Κρήτης τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, στον Δήμο Χανίων δεν έχουν ακόμα κάποια ενημέρωση για τα σχέδια του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ.

Πάντως, σύμφωνα με την Espresso, ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη θα γίνει στις 28 Αυγούστου 2024 στα Χανιά και ήδη οι πρώτες προσκλήσεις έχουν αποσταλεί, με τους καλεσμένους να είναι εκατοντάδες, μια και το ζεύγος θέλει να προσδώσει όσο πιο επίσημο χαρακτήρα στην τελετή

Πριν μερικές ημέρες, ο επικεφαλής του κόμματος της αντιπολίτευσης αποκάλυψε ότι ο γάμος τους το καλοκαίρι θα γίνει εκτός Αθηνών καθώς και ότι στα σχέδιά τους είναι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους σε βάθος 5ετιας.

Εξομολογήθηκε, δε, πως «όταν αποφασίσαμε να κατέβω για πρόεδρος – εννοείται ότι τον ρώτησα – σχεδιάζαμε να παντρευτούμε, εκείνος θεωρούσε ότι θα κέρδιζα, εγώ ότι θα πήγαινα καλά. Μετά την ανακοίνωσή μου, έλεγε ότι θα κερδίσω. Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου εκείνος θεωρούσε οτι θα κέρδιζα. Γι’ αυτό είπε ότι ήδη είχαμε αποφασίσει να μείνουμε 10 χρόνια στην Ελλάδα. Τώρα που είμαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μείνουμε για πάντα».

Από την μεριά του και ο Τάιλερ Μακμπέθ, μίλησε πριν μερικές ημέρες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, και αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι στην Ελλάδα. «Ναι, το σκεφτόμαστε αυτό το σενάριο και θα το κάνουμε αυτό το καλοκαίρι» ήταν η απάντησή του.

Σχετικές αναρτήσεις

Στο νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

News Room A

Οργισμένη διάψευση Γεωργιάδη για φωτογραφία του που κυκλοφορεί στα social

Newsroom

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Συγκινητικές στιγμές στη βάφτιση του γιου τους!

News Room A