magdasnews.gr
People & Politics

Στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο | «Το συναίσθημα ότι έγινα πατέρας δεν το φτάνει το NBA»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα | «Το συναίσθημα ότι έγινα πατέρας δεν το φτάνει το NBA»

Στην Αθήνα έφτασαν σήμερα το πρωί, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον αδερφό του Θανάση, φέροντας στην Ελλάδα το κύπελλο του Πρωταθλητή του NBA.

Ο “Greak Freak” όχι μόνο κατέκτησε το κορυφαίο αμερικανικό πρωτάθλημα αλλά εξασφάλισε και τον τίτλο του MVP (Most Valuable Player) ξανά.

Σύμφωνα με το Τ-Life, μαζί με τον αδερφό του Θανάση, έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου πλήθος κόσμου, κάμερες και δημοσιογράφοι τους περίμεναν με ανυπομονησία.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε συνέντευξη τύπου, όπου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας στήριξαν από όταν πήγαμε στο NBA να κυνηγήσουμε το όνειρό μας. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πίσω και θα δούμε την οικογένεια και τους ανθρώπους μας. Είμαστε χαρούμενοι και που μπορέσαμε να φέρουμε το κύπελλο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είναι ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Δεν ξέρω πόσες θα μέρες θα μείνουμε εδώ αλλά θα πάμε το κύπελλο και στα Σεπόλια. Είναι τρομερό αυτό που έχει γίνει, και από τους δυο μας και από την ομάδα».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην οικογένειά του: «Το συναίσθημα ότι έγινα πατέρας και ότι θα ξαναγίνω δεν το φτάνει το NBA».

Σχετικές αναρτήσεις

Όλγα Κεφαλογιάννη: “Ραγίζει καρδιές” η ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

News Room A

Βερόνικα Αντετοκούνμπο: Η ηρωίδα μάνα και ο “βράχος” της οικογένειας

News Room A

Μίκης Θεοδωράκης: Οι πέντε διαθήκες και το τεστ DNA που ζητά ο Νίκος Κουρής – Κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια

News Room A