magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Στο Global Academy των εκπαιδευτών υαλουρονικού ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος.

Στη Μαδρίτη, στο Global Academy των εκπαιδευτών υαλουρονικού βρέθηκε πρόσφατα ο κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός που δραστηριοποιείται κυρίως στο ιατρείο του DrC CLINIC στην Αθήνα, αλλά και στο Dubai, είναι παγκόσμιος εκπαιδευτής υαλουρονικού της εταιρείας Bioscience, η οποία κατασκευάζει τα πιο γνωστά υαλουρονικά παγκοσμίως τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των εκπαιδευτών, οι top πλαστικοί χειρουργοί των fillers αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τη χρήση των διαφόρων υαλουρονικών που χρησιμοποιούνται καθώς και για τρόπους βελτίωσης της εκπαίδευσης των συναδέλφων τους πλαστικών χειρουργών πάνω σε συγκεκριμένες χρήσης του υαλουρονικού. Παράλληλα έγιναν εξειδικευμένα live εργαστήρια εφαρμογής fillers ειδικά για την αυξητική γλουτών, την αυξητική κνήμης και hand rejuvenation. Όπως ανέφερε ο κ. Χριστόπουλος: «Η αυξητική γλουτών είναι μια διαδικασία που βρίσκεται σε διαρκή άνοδο τα τελευταία χρόνια και είναι απαραίτητη η cutting edge εκπαίδευση των πλαστικών χειρουργών έτσι ώστε να γίνεται σωστά και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα». Και ο γνωστός πλαστικός χειρουργός συνεχίζει για το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας: «Οι πλαστικοί χειρουργοί έχουν στη διάθεσή τους νέα υλικά, εξειδικευμένα για χρήση σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου και του σώματος, έτσι ώστε με ασφάλεια και συγκεκριμένες ιδιότητες να δίνουν το καλύτερο φυσικό αποτέλεσμα.»

Είναι γνωστό ότι το υαλουρονικό είναι ένα υλικό που έχει αποδείξει την ασφάλειά του και την ευχρηστία του. Για αυτούς του λόγους έχει την ευρεία προτίμηση γυναικών και ανδρών και η χρήση του διαρκώς επεκτείνεται και σε νέες εφαρμογές. Έτσι, όπως τονίζει ο κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος: «Όλο και νέα εξειδικευμένα υαλουρονικά βρίσκονται στη φαρέτρα των πλαστικών χειρουργών, έτσι ώστε με ειδικές ιδιότητες να δίνουν πιο φυσικό αποτέλεσμα, είτε αφορά στο πρόσωπο, όπως πχ. στα χείλη ή στα βλέφαρα, είτε αφορά στο σώμα, όπως πχ στους γλουτούς. Όμως η ορθή χρήση με σωστή τεχνική, ιατρικές ενδείξεις και χωρίς υπερβολές είναι το κλειδί για να συνεχίσει το υαλουρονικό να είναι στην κορυφή των fillers και να βελτιώνει την εμφάνιση ανδρών και γυναικών με πολλές επιλογές.» Και συνεχίζει λέγοντας: «Το υαλουρονικό μάς έχει δώσει λύσεις με ασφάλεια σε διάφορες βελτιώσεις που ζητάει ο κόσμος στο πρόσωπο, σε χείλη, βλέφαρα, μύτη, ζυγωματικά, πηγούνι, γωνία γνάθου, κ.α. αλλά και στο σώμα, με συχνή επιθυμία κυρίως των γυναικών για τους γλουτούς, αλλά και άλλα σημεία του σώματος.»

Τέτοιες κορυφαίες συναντήσεις βοηθούν στη σωστή εφαρμογή των διαδικασιών της πλαστικής χειρουργικής και η συμμετοχή Ελλήνων πλαστικών χειρουργών, όπως ο κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος τεκμηριώνουν το υψηλότατο επίπεδο της πλαστικής χειρουργικής που υπάρχει στην Ελλάδα.

Σχετικές αναρτήσεις

Στην Κέρκυρα ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετά τον θάνατο από λεπτοσπείρωση

News Room M

Χρόνιες παθήσεις: Τι νεότερο υπάρχει στην αντιμετώπισή τους;

News Room A

Υγεία: Τεχνολογία και το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης

News Room A