magdasnews.gr
People & Politics

Στον Άρειο Πάγο την Δευτέρα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Στον Άρειο Πάγο θα βρεθέι την Δευτέρα σύμφωνα με δήλωση του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Η δήλωση του  καθιστά σαφές το αίτημα για έρευνα στα γεγονότα που προηγήθηκαν της απώλειας 57 ζωών. Οι ισχυρισμοί του περί χειραγώγησης της κοινής γνώμης απαιτούν διαφάνεια και αντικειμενική ανάλυση. Η παρουσία του στον Άρειο Πάγο αντιπροσωπεύει μια προσπάθεια για δικαιοσύνη και αλήθεια όπως αναφέρει.

Διαβάστε το απόσπασμα της δήλωσης του:

«Ποιος την ώρα που χάσαμε 57 συνανθρώπους μας, είχε την προτεραιότητα να πάρει πριν τη δικαιοσύνη και την αστυνομία τους επίμαχους διαλόγους, να τους χαλκεύσει και μετά να τους δώσει σε ένα φιλικό μέσο μαζικής ενημέρωσης για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη; Αυτό το αδίστακτο χέρι, πρέπει να μάθουμε ποιο είναι. Γι’ αυτό, επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε, τη Δευτέρα το πρωί θα είμαι στον Άρειο Πάγο. Γιατί πρέπει να υπάρξει έρευνα, άπλετο φως, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια. Ποιοι είναι αυτοί που είχαν την προτεραιότητα εκείνο το βράδυ, να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.»

Σχετικές αναρτήσεις

Πάνος Καμμένος: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του – Μείον 80 κιλά

News Room A

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στέλνει εξώδικο στον Κώστα Βαξεβάνη γιατί παρουσίασε παλαιότερη επίσκεψή της στην Αίγυπτο ως σημερινή!

News Room A

Κατερίνα Μονογυιού: Μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο τους αδελφού της, Τζώρτζη (video)

News Room A