magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Τα πολυκαταστήματα attica υποδέχθηκαν την limited συλλογή Kurt Geiger X Matthew Williamson με ένα καλοκαιρινό event στο attica City Link

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου, το attica City Link παρουσίασε την αποκλειστική συλλογή Kurt Geiger X Matthew Williamson μέσα από ένα καλοκαιρινό event στο pop-up του brand, στον ανανεωμένο 4ο όροφο του attica City Link.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συλλογή Kurt Geiger X Matthew Williamson είναι διαθέσιμη στην Αθήνα αποκλειστικά στο attica City Link και στο attica Golden Hall, σε ειδικά διαμορφωμένα pop-ups και online στο atticadps.gr.

Τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα prints – χαρακτηριστικά της καλοκαιρινής limited collection – καλωσόρισαν τους καλεσμένους στο Kurt Geiger X Matthew Williamson pop-up, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη συλλογή από κοντά.

Fashion enthusiasts, influencers και δημοσιογράφοι μόδας θαύμασαν τα κομμάτια της συλλογής και ξεχώρισαν τα δικά τους must-have για το φετινό καλοκαίρι. Ένα Kurt Geiger X Matthew Williamson bar παγωτού έδωσε μια καλοκαιρινή νότα στο event, ενώ οι καλεσμένοι φωτογραφήθηκαν χρησιμοποιώντας ως props τα αγαπημένα τους κομμάτια από τη συλλογή.

 

Λίγα λόγια για την Kurt Geiger X Matthew Williamson συλλογή

Η Kurt Geiger συνεργάζεται με τον διάσημο Βρετανό interior designer Matthew Williamson, για να λανσάρει μια limited edition συλλογή για το φετινό καλοκαίρι. Η αποκλειστική αυτή συλλογή περιλαμβάνει 80 κομμάτια, με πρωταγωνιστές τις εντυπωσιακές τσάντες ώμου, τις ψάθινες tote bags, τα σανδάλια σε ζωηρά χρώματα, τα κοσμήματα με εντυπωσιακές λεπτομέρειες και τα μαγιό και beachwear που θα χαρίσουν το απόλυτο καλοκαιρινό στυλ. Η εξαιρετική χρήση του χρώματος από τον Matthew είναι κυρίαρχη σε όλη τη συλλογή. Τα αριστουργήματα της Kurt Geiger, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής KENSINGTON, έχουν ενσωματωθεί ιδανικά με τον τρόπο του Matthew και το Bohemian Ikat.

 

Η Rebecca Farrar-Hockley, Creative Director της Kurt Geiger, δηλώνει για τη συγκεκριμένη συλλογή:
«Φαίνεται απίστευτο, αλλά γνώρισα τον Matthew πριν από 25 χρόνια! Η μόδα στο Λονδίνο κατά τα τέλη της δεκαετίας του ‘90 φάνηκε να περιστρέφεται γύρω από τον Matthew και γι’ αυτόν τον λόγο, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, αποτελεί σημαντικό μέρος της μόδας και της πολιτιστικής κληρονομιάς μου. Στο Deià επανασυνδέθηκα με τον Matthew, γι’ αυτό και αποτελεί ένα μέρος που γεμίζει δημιουργικά την ψυχή μου. Ως Βρετανός σχεδιαστής και ο απόλυτος βασιλιάς του χρώματος, η συνεργασία με τον Matthew Williamson φάνηκε σαν μια φυσική επιλογή για την Kurt Geiger London – ένα brand για το οποίο το χρώμα σημαίνει τα πάντα.».

Το Deià στη Μαγιόρκα, το μέρος όπου ο Matthew Williamson ζει αυτήν τη στιγμή, αποτυπώνει την καρδιά αυτής της συλλογής. Ένας προορισμός που πάντα προσελκύει καλλιτέχνες και δημιουργικούς ανθρώπους, το Deià, που βρίσκεται σε ένα φαράγγι στα πόδια του βουνού Teix, με θέα τη Μεσόγειο, προσφέρει ατελείωτη έμπνευση και λαχτάρα για μοναδικά χρώματα. Τρεις αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στα σχέδια της συλλογής – τυρκουάζ και σμαραγδί τόνοι, που ξυπνούν τις λαμπερές εικόνες της Μεσογείου, ζεστές πινελιές πορτοκαλί, εμπνευσμένες από το γοητευτικό ηλιοκαμένο τοπίο, και τέλος, η εμβληματική έκδοση με το ουράνιο τόξο της Kurt Geiger, ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων.

«Κεντρικό σημείο της συλλογής είναι ένα όμορφο σχέδιο που επιδιώκει να ενσαρκώσει το καλοκαίρι, βασισμένο στην αγάπη μου για το Deià και το bohemian πνεύμα. Ξεκίνησα με ένα floral μοτίβο το οποίο συμπλήρωσε αρμονικά ένα αφηρημένο Ikat σχέδιο. Τα δύο στοιχεία έχουν συνδυαστεί για να δημιουργήσουν ένα σχέδιο σε 3 χρωματικές εκδοχές που καλύπτει όλη τη γκάμα των τσαντών, παπουτσιών και μαγιό.», αναφέρει ο Matthew Williamson για τη συλλογή.

Λίγα λόγια για την Kurt Geiger

Η Kurt Geiger είναι ένα κορυφαίο brand υποδημάτων και αξεσουάρ από το Λονδίνο. Με γνώμονα τη δημιουργικότητα, και για περισσότερα από πενήντα χρόνια, η ομάδα σχεδιαστών της Kurt Geiger έχει επιδιώξει να χαρίσει στους λάτρεις του brand ένα ξεχωριστό στυλ, εμπνευσμένο από τη ζωντάνια και την αυθεντικότητα του Λονδίνου.
Στόχος της Kurt Geiger είναι να δημιουργήσει μια φιλική και inclusive κοινότητα στη μόδα, που θα προάγει την ευγένεια και θα υποστηρίζει άτομα, φιλανθρωπικούς οργανισμούς και παγκόσμια κινήματα. Στην Kurt Geiger ανήκουν τα brands Kurt Geiger London, KG Kurt Geiger και η Miss KG, με προτάσεις για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει πάνω από 60 καταστήματα και 15 boutique παγκοσμίως, το παγκόσμιας εμβέλειας site kurtgeiger.com καθώς και μια συνεχώς αυξανόμενη βάση στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Κίνα, την Αυστραλία και τη Μέση Ανατολή.

Η συλλογή Kurt Geiger X Matthew Williamson είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην Αθήνα στα πολυκαταστήματα attica:

 

attica City Link
Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα, Αθήνα
attica Golden Hall
Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι

atticadps.gr
FB: www.facebook.com/atticadps | IG: www.instagram.com/atticaofficial

Σχετικές αναρτήσεις

Το συγκινητικό μήνυμα μιας Ελληνίδας μαμάς σε όλες εκείνες τις μαμάδες που παλεύουν για ένα παιδί

News Room

«Κάψε» 600 θερμίδες σε μία προπόνηση και μην ανησυχείς για τα περιττά κιλά

News Room

Τα προβλήματα μιας σύγχρονης κοπέλας μέσα από 11 χιουμοριστικά σκιτσάκια που θα σας κάνουν να λιώσετε

News Room