magdasnews.gr
News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

ΖΩΔΙΑ
Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

 

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;

Αυταπάτες και συναισθηματικές κόντρες επηρεάζουν τις σχέσεις.

Η Σελήνη θα παραμείνει στους Διδύμους μέχρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).Μπορούμε να απολαύσουμε τις συζητήσεις και την επικοινωνία με πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν και κυρίως βρίσκονται στο κοντινό περιβάλλον μας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που κυρίως αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία. Είναι ιδανική ευκαιρία για να αξιοποιήσουμε πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν καθώς είναι βέβαιο ότι θα αλλάξουμε για την επιχειρηματολογία και την ευστροφία μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε συναισθηματικές εξάρσεις και νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσουν στην ένταση με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας.Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες το πρωί δεν επιτρέπει να έχουμε ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε επιλογές που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή καθώς οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και θολώνουν την σκέψη μας. Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Τοξότη προκαλώντας νευρικότητα κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Είναι πιθανό να νιώσουμε ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τον σύντροφό μας και να μπούμε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που δεν ευνοεί την σχέση. Είναι επιβεβλημένο όμως να αποφύγουμε πιθανές εντάσεις και να βρούμε την χρυσή τομή στα πράγματα που θα μας βοηθήσει να περάσουμε μοναδικά και να κρατήσουμε τις απαραίτητες ισορροπίες.Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο, το ζώδιο της κυβέρνησης της. Η διάθεση αλλάζει καθώς επιθυμούμενα απολαύσουμε την παρέα της οικογένειάς μας και να βρεθούμε με πρόσωπα που νιώθουμε πολύ κοντά μας. Κυκλοθυμία και εσωστρέφεια κάνουν την εμφάνισή τους καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψουμε σε συναισθηματικές εξάρσεις και ξεσπάσματα να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις μας. Μπορούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από την ένταση ελέγχοντας αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να μας επηρεάσουν δυσάρεστα.

Σχετικές αναρτήσεις

Νεκρός σε φυλακή στην Σιβηρία ο νούμερο ένα αντίπαλος του Πούτιν

News Room G

Σοκ: 43,6% πιθανότητες για σεισμό άνω των 6,5 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη!

Newsroom

Ιωάννινα: Ελεύθεροι οι τρεις μαθητές μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση συμμαθητή τους – «Ήταν μια πλάκα» λένε

Newsroom