magdasnews.gr
People & Politics

Τέλος η διαμάχη Κοκλώνη-Καμπουρέλη: “Δεν θα συνεχιστεί από την δική μου την πλευρά”

Τέλος η διαμάχη Κοκλώνη-Καμπουρέλη: "Δεν θα συνεχιστεί από την δική μου την πλευρά"

Στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης, για τη διαμάχη του με την Τέτα Καμπουρέλη, σχετικά με το εξώφυλλο του περιοδικού “ΟΚ!”.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κοκλώνης μετά από τα εκβιαστικά μηνύματα που έλαβε ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της, όπως και έγινε. Ωστόσο αποκάλυψε να μην της κάνει μήνυση, παρά μόνο αν χρειαστεί.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και παραγωγός ανέφερε: “Θα σου πω ότι δεν θα συνεχιστεί από την δική μου την πλευρά, ενοχλήθηκα επειδή είχε επικοινωνία με άλλα δύο μέλη της εταιρείας και ήθελα να τους προστατεύσω όσο είναι δυνατόν. Έγινε καταγγελία, αλλά δεν θα κάνω τίποτα εκτός και αν πρέπει να αμυνθώ, μόνο τότε.

Παιδιά είχε δώσει συνέντευξη κάναμε αστυνομικό ρεπορτάζ, πάρα πολύ καλό με τους συνηγόρους και δεν απάντησε κανείς. Παρόλα αυτά βγήκε την ημέρα αφού εκδόθηκε το περιοδικό και μου ζήτησε τα 50.000 ευρώ… Θεώρησε ότι έπρεπε να εισπράξει ένα ποσό λόγω της δημοσιότητας της, τις τελευταίες ημέρες.

Η αλήθεια είναι ότι με κανέναν δεν θα ήθελα να έχω κόντρα, η λογική η δική μου ήταν να την πάρω τηλέφωνο, όπως θα έκανα στον οποιονδήποτε παρόλα αυτά είχε προλάβει και είχε στείλει ήδη περίεργα μηνύματα.”

Σχετικές αναρτήσεις

Σπύρος Φωκάς: Επιδείνωση της υγείας του 

News Room A

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κωστόπουλος – Ποιος ήταν ο τραπεζίτης που έγραψε ιστορία

News Room A

“Συνταγές με ιστορία”: Παρουσίαση του βιβλίου με συνταγές της Μαρίκας Μητσοτάκη, με ομιλητές την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Άκη Πετρετζίκη

News Room A