magdasnews.gr
People & Politics

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο! Έφυγαν οι ηθοποιοί Κωστής Μαλκότσης και Θεόφιλος Βανδώρος

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο! Έφυγαν οι ηθοποιοί Κωστής Μαλκότσης και Θεόφιλος Βανδώρος

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί το ελληνικό θέατρο καθώς τα ξημερώματα της Πέμπτης 11 Μαρτίου 2021, έγινε γνωστό πως δύο αγαπημένοι ηθοποιοί έφυγαν από τη ζωή.

Την διπλά θλιβερή είδηση γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, στην οποία ανέφερε πως ο Κωστής Μαλκότσης και ο Θεόφιλος Βανδώρος έφυγαν από τη ζωή.

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

 

Μέσα στην νύχτα πληροφορούμαστε πως έφυγαν δύο φίλοι μας ηθοποιοί..Ο Κωστής Μαλκότσης, αγωνιστής, σεμνός ηθοποιός,…

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021

“Μέσα στην νύχτα πληροφορούμαστε πως έφυγαν δύο φίλοι μας ηθοποιοί..Ο Κωστής Μαλκότσης, αγωνιστής, σεμνός ηθοποιός, πατέρας δύο σημαντικών καλλιτεχνών του Λαέρτη και του Ερμή, και ο Θεόφιλος Βανδώρος ο φίλος μας και καλός ηθοποιός, σπουδαίος συνεργάτης σε πολλές παραστάσεις …. Μεγάλη θλίψη.”, έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.

Ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 61 ετών. Ήταν γιος του γνωστού ηθοποιού, Νίκου Βανδώρου. Έπαιξε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές όπως “Τμήμα Ηθών”, “Λάμψη” και “Φιλοδοξίες”. Συμμετείχε, σε θεατρικές παραστάσεις, αρχαία δράματα, κλασικά αλλά και σύγχρονα έργα.
Ο Κωστής Μαλκότσης συμμετείχε στις ταινίες “Τα χρόνια της θύελλας”, “Η ώρα της οργής”, “το Κόκκινο τρένο” και οι “Πόθοι στον καταραμένο βάλτο”. Η τελευταία του εμφάνιση στον κινηματογράφο ήταν η μικρού μήκους ταινία “Δεν θα Υποκύψουμε” του Γιώργου Κ. Μπακόλα βασισμένη στο αφήγημα του Γιάννη Μακριδάκη.

Σχετικές αναρτήσεις

Κατερίνα Μονογυιού: Τι έλεγε το 2020 για τον αδερφό της, Τζώρτζη Μονογυιό (video)

News Room A

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου

News Room A

Μίκης Θεοδωράκης: Έξι μήνες από τον θάνατο του σπουδαίου Έλληνα – Στα Χανιά το πολιτικό μνημόσυνο

News Room A