magdasnews.gr
Της…tv

Τι γίνεται με το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1;

Οι επανειλημμένες καθυστερήσεις και αναβολές σχετικά με τις υπογραφές του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ανανέωση του συμβολαίου του στο κανάλι του Αμαρουσίου δημιουργούν ανησυχίες και θεωρούνται ως ένα είδος “θρίλερ” με αβέβαιο τέλος.

Παρόλα αυτά, το ρεπορτάζ διατηρεί ότι οι διαπραγματεύσεις είναι στα τελικά στάδια, και αναμένεται η υπογραφή του τριετούς συμβολαίου με τον ΑΝΤ1 σύντομα.

Η διοίκηση του καναλιού διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον παρουσιαστή και εκτιμά τη συνεισφορά του. Παρά τις φήμες που κυκλοφορούν για πιέσεις από άλλα κανάλια, ο Αρναούτογλου παραμένει πιστός στον ΑΝΤ1, ενώ οι διαπραγματεύσεις θεωρούνται συμβατικές και αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα.

Τα προτεινόμενα σενάρια για πρωινή εκπομπή που είχαν ακουστεί πρόσφατα έχουν προσωρινά αναβληθεί, καθώς δεν αποτελούν προτεραιότητα για τον παρουσιαστή. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχει εκδηλώσει έντονη επιθυμία να αναλάβει πρωινή εκπομπή, καθώς είναι απασχολημένος και με την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera.

Η τριετής ανανέωση του τηλεοπτικού συμβολαίου του θα επικεντρωθεί στη βραδινή εκπομπή “The 2night show” και στο δημοφιλές παιχνίδι “Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος”, που αποτελεί μεγάλη αγάπη του παρουσιαστή. Η καθυστέρηση στις υπογραφές οφείλεται στο γεγονός ότι ο Αρναούτογλου συζητά επίσης με το κανάλι για ένα επιπλέον project, αλλά δεν είναι σίγουρο εάν θα υλοποιηθεί σύντομα ή κατά τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πρόκειται για ένα βραδινό σόου που ο παρουσιαστής έχει επιτύχει στο παρελθόν, περιλαμβάνοντας πολλά παιχνίδια και πλούσια δώρα, αντίστοιχο του “Ποτέ την Κυριακή”, και πιθανόν να ενταχθεί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Σχετικές αναρτήσεις

Επίθεση Κατερίνας Καινούργιου στον Λάμπρο Κωνσταντάρα:Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, λίγος! – Με έχει χτυπήσει κάτω από τη ζώνη

News Room G

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Ζήνας Κουτσελίνη

News Room G

Προς αναδόμηση το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ λόγω Ευρωεκλογών

News Room G