magdasnews.gr
News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25/01

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;

Κύκλοι σχέσεων ολοκληρώνονται μέσα από υπερβολικές συμπεριφορές που μπορεί να ξενίσουν.

Στις οκτώ περίπου το βράδυ πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Είναι μία πανσέληνος που μπορεί να βάλει φωτιά στις προσωπικές και φιλικές σχέσεις καθώς είναι εύκολο να λειτουργήσουμε αμετροεπώς και υπερβολικά έναντι προσώπων που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Με τον Δία από τον Ταύρο να πρωταγωνιστεί σχηματίζοντας ταυ τετράγωνο με τα Φώτα μπορεί να έρθει στην επιφάνεια ένα αλαζονικό κομμάτι του εαυτού μας που θα ενοχλήσει τον σύντροφο ή τον φιλικό περίγυρο και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εντάσεις.

Αν μετριάσουμε τις υπερβολικές απαιτήσεις και τις αλαζονικές συμπεριφορές είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Καλό είναι λοιπόν να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αξιοποιώντας ευκαιρίες και εκτιμώντας συμπεριφορές από πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό μας με δυναμισμό στηρίζοντας κάθε επιλογή μας.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα νέο πρόσωπο που με την εμφάνισή του θα αλλάξει τα δεδομένα στον έρωτα. Θα χαρίσει σταθερότητα και όμορφες στιγμές καθώς θα αναγνωρίσει με ευκολία την ανάγκη για ασφάλεια στην προσωπική μας ζωή. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σπουδαίες εξελίξεις σε ότι αφορά προσωπικούς και επαγγελματικού στόχους που θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε την οικονομική μας δυνατότητα. Επιβεβλημένο είναι να διαχειριστούμε την ύλη με σεβασμό για την πιθανές σπατάλες ή υπερφιλόδοξα σχέδια μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή μας.

Μία σημαντική αστρολογική συνθήκη παράλληλα είναι αυτή της συνόδου του Ερμή με τον Άρη στον Αιγόκερω. Είναι μία σύνοδος που μπορεί να βάλει φωτιά στο νοητικό και να οδηγήσει σε σημαντικές ιδέες και σχεδιασμούς που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα μας. Απαραίτητο είναι όμως να μετριάσουμε τον εκνευρισμό και την ένταση που μπορεί να οδηγήσει σε δηλώσεις που αργότερα θα μετανιώσουμε. Η συμπεριφορά αυτή είναι πιθανό να μας εμπλέξει σε καυγάδες και αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό χώρο που δεν θα βοηθήσουν στην επίτευξη των σχεδίων μας. Παρορμητισμός και εκνευρισμός είναι πιθανό να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε σχέσεις με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

Σχετικές αναρτήσεις

Ξεσπά συγγενής του φοιτητή με μηνιγγίτιδα στην Πάτρα: «Αν κόλλησε μηνιγγίτιδα από κάποιον άλλον, αυτός πού είναι;»

Newsroom

Ανάντ Αμπάνι: Ποιος είναι ο 28χρονος γιος του πλουσιότερου Ινδού – Η μάχη με την παχυσαρκία, πώς έχασε 107 κιλά και γιατί ξαναπήρε βάρος

Newsroom

Στέφανος Κασσελάκης προς Μητσοτάκη: «Γιατί διώξατε τους δύο στενότερους συνεργάτες σας μετά την επίσκεψη τους;»

News Room G