magdasnews.gr
People & Politics

Τι τρέχει στο ΠΑΣΟΚ; Εκτός ΚΟ ο Μπουρχάν, παρ’ ολίγον εκτός και ο Παρασκευαΐδης

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τίθεται ο βουλευτής Ξάνθης, Μπαράν Μπουρχάν, σύμφωνα με απόφαση του προέδρου του κόμματος.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται πως ο βουλευτής θα παραμείνει εκτός Κ.Ο., «μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του». Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υπόθεση αφορά σε παράνομη συνταγογράφηση.

«Με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής», αναφέρεται.

Tι συνέβη με τον Παρασκευαΐδη

Σενάρια διαγραφής υπήρξαν χθες και για τον βουλευτή Λέσβου, Παναγιώτη Παρασκευαΐδη. Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του βουλευτή, ενός από τους 11 ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ που απείχαν από την ψήφιση του νόμου για την ισότητα στο γάμο και μάλιστα κάνοντας ακραίες δηλώσεις, για την υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ.

Ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης μιλώντας στο κανάλι της βουλής υποστήριξε ότι «πάνω από όλα μπαίνει το εθνικό συμφέρον» και πως αν συνέτρεχαν εθνικοί λόγοι τότε «καλώς παρακολουθούσαν» τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τιμές αρχηγού κράτους η εξόδιος ακολουθία του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια

News Room A

Διαθήκη Μίκη Θεοδωράκη: Γιατί η Μαργαρίτα αρνείται να κάνει τεστ DNA;

News Room A

«Μούδιασαν» στον ΣΥΡΙΖΑ για το… θαύμα στη βάφτιση Κασσελάκη

Newsroom