magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

To πείραμα που έγινε viral -Κόρη αντικατέστησε φωτογραφίες με ζωγραφιές και οι γονείς το πήραν χαμπάρι μετά από 11 ημέρες [εικόνες]

H Kristen Vogler από τη Μασαχουσέτη, αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα με τους γονείς της και η ανάρτησή της στο Facebook έγινε viral.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύς και όσοι μένουν σπίτι προσπαθούν να βρουν τρόπους να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους. H Kristen Vogler θέλησε να τεστάρει την παρατηρητικότητα των γονιών της και σκέφτηκε να αντικαταστήσει τις οικογενειακές φωτογραφίες και τα πορτρέτα της οικογένειας που βρίσκονται κρεμασμένα στην είσοδο του σπιτιού της με ζωγραφιές που έκανε η ίδια. Το πείραμά της τράβηξε την προσοχή του διαδικτύου και έγινε viral.

Οι γονείς της ούτε που το πρόσεξαν παρόλο που όλοι μένουν στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού. Μετά από 11 ημέρες η Kristen Vogler αναγκάστηκε να τους αποκαλύψει το πείραμά της. Η αντίδραση των γονιών της δημοσιεύτηκε στο προφίλ της στο Facebook. Πού να το περίμενε ότι θα συγκέντρωνε σχεδόν 4 χιλιάδες σχόλια και 27 χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Δείτε το πείραμα μιας γυναίκας με τους γονείς της που έγινε viral στο Bovary.gr

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτές Είναι οι Φαντασιώσεις που έχει Κάθε Γυναίκα αλλά Ποτέ δεν θα σου Αποκαλύψει! Ειδικά η 3η μπορεί να την Τρελάνει!

News Room

Πώς θα φτιάξεις την τέλεια μακαρονάδα Arrabbiata

News Room

Η σχεδιάστρια Βαλεντίνα Βασιλάτου παρουσιάζει το νέο project της, VV Conscious Swimwear, υποστηρικτικό μέλος της Healthy Seas

News Room A