magdasnews.gr
People & Politics

Το κωδικό όνομα «Μεγαλέξανδρος» και οι ροζ φωτογραφίες για να…ανέβει ψυχολογικά ο Βρετανός Πρωθυπουργός

Το κωδικό όνομα «Μεγαλέξανδρος» και οι ροζ φωτογραφίες για να..ανέβει ψυχολογικά ο Βρετανός Πρωθυπουργός

Τα «πικάντικα» μυστικά του Μπόρις Τζόνσον, αποκάλυψε η Αμερικανίδα επιχειρηματίας, Τζένιφερ Άρκιουρι, σε μία αποκλειστική συνέντευξη της στο Mirror.

Κατά το παρελθόν, όταν αναφερόταν στον πρωθυπουργό της Βρετανίας, έκανε λόγο για τον “πολύ στενό δεσμό” που είχαν μεταξύ τους, χωρίς να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει την ύπαρξη ερωτικής σχέσης, ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την Μαρίνα Γουίλερ, τη γυναίκα που του χάρισε δυο γιους και δυο κόρες.

Όπως είπε, ο τότε δήμαρχος του Λονδίνου επισκεπτόταν το διαμέρισμα της στο στο Shoreditch. Η 35χρονη υποστηρίζει ότι έκαναν για πρώτη φορά σεξ στο διαμέρισμά της στην Σόρντιτς Χάι Στριτ, σε ένα δωμάτιο όπου είχε εγκαταστήσει η ίδια μπάρα για pole dancing, λίγες ώρες προτού ο πολιτικός παρευρεθεί στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Στα τηλεφωνήματα τους, η κατά 21 χρόνια νεότερη του, Τζένιφερ, τον αποκαλούσε με το κωδικό όνομα “Μέγαλέξανδρος” επειδή το πρώτο του όνομα ήταν Alex, και επειδή θαύμαζε τον Έλληνα στρατηλάτη . Εκείνος της ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, αντάλλαζαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου όσο ο Μπόρις Τζόνσον είχε συναντήσεις για ζητήματα του δήμου. “Υπήρχε σωματική και εγκεφαλική έλξη. Αγαπούσε το σώμα και το μυαλό μου και δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια του από πάνω μου.

Είχαμε σχέση τέσσερα χρόνια. Τον αγάπησα, αλλά ο άντρας που νόμιζα ότι ήξερα, πλέον δεν υπάρχει”, είπε μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με την ίδια, ο ερωτικός δεσμός τελείωσε το 2016, καθώς η ίδια δεν ήθελε να καταληξει ένα «back-up plan» για τον εραστή της ή το τελευταίο όνομα στη μακρά λίστα με τις πρώην του που του δημιουργούσαν προβλήματα. Λίγο αργότερα την ίδια χρονιά, η επιχειρηματίας έκανε σχέση με τον Μάθιου Χίκι και έμεινε έγκυος.

Σχετικές αναρτήσεις

Εξώδικο Μαρέβας Μητσοτάκη στην Έλενα Ακρίτα – Τι απαντά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom

Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Συντετριμμένη η γυναίκα του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά

News Room A

Δείτε για πρώτη φορά την μπομπονιέρα από την βάπτιση του γιου του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού

News Room A