magdasnews.gr
People & Politics

Μαρίνα Πατούλη: “Ένας νέος δρόμος ανοίγεται από σήμερα. Αύριο το πρωί παίρνω εξιτήριο από όλα όσα με πονάνε”

Μαρίνα Πατούλη: "Μέχρι εχθές για εμένα ήσουν μία πλούσια κυρία"

Η Μαρίνα Πατούλη με νέα της ανάρτηση, ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της για τη νέα αρχή στη ζωή της, ανακοινώνοντας πως ένας νέος δρόμος ανοίγεται για εκείνη.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρίνα Πατούλη, ανακοίνωσε στους followers της:

“Συγκινημένη. Το λιγότερο. Ευγνώμων. Το περισσότερο. Σε όλες εσάς τις γυναίκες- φίλες σας νιώθω πια, που με τα λόγια σας μου δώσατε μια δύναμη πιο δυνατή από εκείνη που πίστευα πως έχω. Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας, κάθε «Μαρίνα σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει», αποτελούν πλέον για μένα το έναυσμα για να ξεπεράσουμε όλες μαζί όσα για τον λάθος λόγο και με τον λάθος τρόπο, μας κρατούσαν στάσιμες στον πόνο του χωρισμού.

Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα μέχρι που αποστήθισα τα αδιέξοδα μας. Όσα μας «χάραξαν» τα αφήνουμε πίσω. Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά…(φωτό αρχείου) Αύριο το πρωί εξιτήριο -από όλα όσα με πονάνε- Σας αγαπώ Μαρίνα!”

Μάλιστα, η φωτογραφία την οποία συνόδευε η παραπάνω λεζάντα ήταν από την Καθαρά Δευτέρα ( όπως θα δείτε είναι το ίδιο με outfit με εκείνο που πόζαρε δίπλα στον χαρταετό του Ολυμπιακού ).

Μήπως τελικά η Μαρίνα Πατούλη ετοιμάζεται να κατέβει για βουλευτής και πρόκεται να χαράξει νέους δρόμους στην πολιτικής της καριέρα;

Σχετικές αναρτήσεις

Έφυγε από τη ζωή η μεγάλη κυρία του θεάτρου Μάγια Λυμπεροπούλου

News Room A

Χριστουγεννιάτικη μαγεία από τα πλήκτρα του Στέλιου Κερασίδη

News Room A

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στους ήρωες της πανδημίας επικεντρώθηκε το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της

News Room A