magdasnews.gr
People & Politics

Το μήνυμα του Νίκου Μουρατίδη στον Πρωθυπουργό. Σε 18 γραμμές τα είπε όλα .

Το μήνυμα του Νίκου Μουρατίδη στον Πρωθυπουργό. Σε 18 γραμμές τα είπε όλα .
Ο Νίκος Μπουρατίδης έγραψε  στον προσωπικό του λογαριαμό στο fb όλα όσα θα ήθελαν εκατομμύρια Έλληνες και μάλιστα σε μόνο 18 γραμμές.
“Κύριε πρωθυπουργέ,
Μέσα στο ορυμαγδό, μέσα σε όλα αυτά που μας συμβαίνουν – η κυβέρνηση σας, πολιτικά κινούμενη, κάνει τα στραβά μάτια στην προστασία της πρώτης κατοικίας του Ελληνικού λαού.
Οι τράπεζες από 1η Μαρτίου αρχίζουν τους πλειστηριασμούς. Θέλουν να ρουφήξουν κι’ άλλο- πιο πολύ – αίμα, των ανθρώπων που δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους. Ανθρώπων που δεν είναι απατεώνες. Απλά, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πληρώσουν. Δεν έχουν δουλειά, δεν έχουν χρήματα. Όχι για δόσεις, ούτε για να ζήσουν.
Και οι τράπεζες αντί να κάτσουν να βρουν μια λύση, ή να “κουρέψουν” τα χρέη του κόσμου, θέλουν να αρπάξουν τα σπίτια τους.
Άσε που πολλοί έχουν ήδη πληρώσει τα μαλλιοκέφαλα τους, αλλά χρωστάνε ένα υπόλοιπο και τα πρόστιμα… οπότε θα τους πάρουν το σπίτι. Θα τους πετάξουν στον δρόμο.
Οι πάμπλουτες τράπεζες που με τις όμορφες πανάκριβες διαφημίσεις τους προσπαθούν να πιάσουν στην φάκα τους – κι’ άλλους ανθρώπους. Θέλουν καθημερινά να πίνουν αίμα… Οι πάμπλουτες τράπεζες που ουκ ολίγες φορές “σώθηκαν” από το κράτος σε βάρος του λαού. Οι πάμπλουτες τράπεζες που ανοίγουν ολοένα και περισσότερα υποκαταστήματα σε όλη την χώρα – την στιγμή που καθημερινά κλείνουν μαγαζιά και επιχειρήσεις.
Κύριε Πρωθυπουργέ, σώστε την πρώτη κατοικία των Ελλήνων από τις αιμοβόρικες διαθέσεις των τραπεζών…μόνο έτσι η ιστορία θα γράψει δυο καλά λόγια για σας.
(κοινοποιήστε το να το δουν όλοι)”
Το μήνυμα του Νίκου Μουρατίδη στον Πρωθυπουργό. Σε 18 γραμμές τα είπε όλα .

Σχετικές αναρτήσεις

Μέγιστη Τιμή για τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο. Άξιος!

Newsroom E

Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου – “Θα τον στηρίζει μέχρι τέλους”, λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος

News Room A

Γιώργος Τράγκας: Τα άγνωστα ακίνητα, οι θυρίδες και οι καταθέσεις που «αποκάλυψε» η χειρόγραφη διαθήκη του

News Room A