magdasnews.gr
Ζωή

Το «πρόσωπο του Ozempic» σαρώνει το Χόλιγουντ – Αγνώριστοι οι σταρ που παίρνουν το φάρμακο

Αγνώριστοι είναι οι σταρ με που παίρνουν το Ozempic με το πρόσωπό τους να αλλάζει δραματικά γιατί χάνουν τα περιττά κιλά σε ελάχιστο χρόνο.

Απαλά μάγουλα, μέτωπα χωρίς ρυτίδες. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που έχουμε συνηθίσει στις διασημότητες που έχουν εμμονή με το μπότοξ και τα fillers.

Αλλά το τελευταίο διάστημα μια νέα εμφάνιση έχει κυριεύσει το Χόλιγουντ: βαθουλωμένα μάτια, ισχνά μάγουλα και κρεμασμένο δέρμα. Αυτό είναι το «πρόσωπο του Ozempic».

Ο ένας μετά τον άλλον διασημότητες του Χόλιγουντ, άνδρες και γυναίκες πάνω από τα 50 τους, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται με απαλό πρόσωπα, χωρίς ρυτίδες αλλά και πρησμένα ζυγωματικά και «ρουφηγμένα» μάγουλα.

Δεν συμβαίνει κατά τύχη και δεν είναι το προϊόν της εργασίας πλαστικού χειρουργού.

Είναι, αντίθετα, το αποτέλεσμα της εντατικής χρήσης φαρμάκων όπως το Ozempic, που έχουν διαπιστωμένα θετικά αποτελέσματα στη μείωση του σωματικού βάρους.

Το «πρόσωπο του Ozempic» εμφανίζει ο τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς που εμφανίζει στα 50 του «ρουφηγμένα» μάτια και μάγουλα και ρυτίδες λόγω της απώλειας βάρους. Αυτός, πάντως, μίλησε ανοιχτά για τη χρήση φαρμάκου «κάτι σαν Ozempic» με το οποίο έχασε πάνω από 10 κιλά.

Ρόμπι Γουίλιαμς
Ρόμπι Γουίλιαμς

Ακόμη σαφέστερες φαίνονται οι διαφορές στην Τζέσικα Σίμπσον που φαίνεται εξαιρετικά αδυνατισμένη. Αν και δεν είχε πει ποτέ ότι χρησιμοποίησε κάποιο φάρμακο για την απώλεια βάρους, στο παρελθόν είχε αποκαλύψει μεταξύ 2019 και 2020 ότι είχε χάσει πάνω από 40 κιλά.

Τζέσικα Σίμπσον
Τζέσικα Σίμπσον

Το «πρόσωπο του Ozempic», όπως αναφέρει η Daily Mail, όταν γίνεται πολύ έντονο, έχει αρχίσει ακόμη και να φοβίζει τους οπαδούς των διασημοτήτων.

Πλαστικός χειρουργός εξηγεί στη βρετανική εφημερίδα ότι, όταν χάνουμε κιλά, «χάνουμε λίπος στο πρόσωπο και βλέπουμε τα μάγουλα να είναι βυθισμένα, το δέρμα κρεμασμένο και τα χαρακτηριστικά… ρουφηγμένα». Μερικές φορές, προσθέτει ο ίδιος, αυτό έχει ως αποτέλεσμα το άτομο να δείχνει μεγαλύτερο «επειδή το λίπος στα μάγουλα μάς δίνει μια πιο νεανική εμφάνιση».

Αυτή η απώλεια βάρους είναι περισσότερο εμφανής σε όσους έχουν μακρύτερα πρόσωπα λόγω του τρόπου με τον οποίο τεντώνεται το δέρμα.

Είναι, πάντως, πιο δύσκολο να φανεί στις γυναίκες, που επίσης χρησιμοποιούν Ozempic, γιατί είναι πιο πιθανό να κάνουν fillers ή να καλύψουν τις ατέλειες με μακιγιάζ.

Ο Σκοτ Ντίζικ αναζητά βοήθεια μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Ο Σκοτ Ντίσικ, για χρόνια σύντροφος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα διασημοτήτων με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε μεγάλη απώλεια βάρους.

Μάλιστα, ο Ντίσικ αποφάσισε επιτέλους να ζητήσει βοήθεια για τη χρήση του φαρμάκου Ozempic, μετά το σοκ που προκάλεσε στους θαυμαστές του λόγω της δραματικής απώλειας βάρους, ισχυρίζονται ειδικοί.

Ο 40χρονος σταρ του ριάλιτι, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, προκάλεσε ανησυχία με τις φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν και τον δείχνουν φανερά αδυνατισμένο. Ο

ι θαυμαστές του τρόμαξαν πιστεύοντας ότι η ισχνή εμφάνισή του ήταν αποτέλεσμα μιας αδιευκρίνιστης ασθένειας ή χρήσης ναρκωτικών, ωστόσο πηγές δήλωσαν στην Daily Mail πως χρησιμοποιούσε Ozempic για να χάσει τα παραπανίσια κιλά.

Και τώρα, ο Σκοτ Ντίζικ φέρεται να έχει απευθυνθεί σε διατροφολόγο για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την αυξομείωση του βάρους του μετά τη «δημόσια κατακραυγή» για τη νέα του εμφάνιση.

«Ο Σκοτ αναγνώρισε ότι έπρεπε να σταματήσει να παίρνει Ozempic αφότου είδε τις παπαρατσικές φωτογραφίες του και τη δημόσια κατακραυγή για την απώλεια βάρους του» δήλωσε μια πηγή στην Daily Mail.

«Νόμιζε ότι φαινόταν καλά επειδή είχε αδυνατίσει πάλι – χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αυτό δεν ήταν υγιές. Τώρα συνεργάζεται με έναν διατροφολόγο για να επανέλθει στο σωστό δρόμο».

Σκοτ Ντίζικ
Σκοτ Ντίζικ

Η 71χρονη σύζυγος του Όζι Όσμπορν αποκάλυψε ότι έχασε 42 κιλά με το Ozempic και ότι στη συνέχεια «δεν μπορούσε να σταματήσει να χάνει βάρος». Πράγματι τα μάτια της φαίνονται πιο βυθισμένα, υπάρχει σημαντική απώλεια όγκου στο πρόσωπο και περισσότερες ρυτίδες από τον μειωμένο όγκο.

 Σάρον Όσμπορν
Σάρον Όσμπορν

Σχετικές αναρτήσεις

Έτσι είναι σήμερα η πριγκίπισσα Σάρλοτ – Δημοσίευσε φωτογραφία της η Κέιτ Μίντλετον

Newsroom

Το 4ο Plane Pull στην Ελλάδα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

News Room M

Η λαμπρή τελετή των HAIR AWARDS 2019 by ESTETICA HELLAS, powered by L’ORÉAL PROFESSIONNEL

News Room M