magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Το “House Of The Dragon” είναι ο απόλυτος διάδοχος του “Game Of Thrones”

Το "House Of The Dragon" είναι ο απόλυτος διάδοχος του "Game Of Thrones"

Επιστρέφουμε στο King’s Landing και αυτή τη φορά θα παρακολουθήσουμε το παρελθόν και θα μάθουμε όσα οδήγησαν στα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στην υπερπαραγωγή που καθήλωσε τον πλανήτη, το “Game Of Thrones”.

Το Spin-Off “House Of The Dragon” θα κάνει πρεμιέρα σε μερικές εβδομάδες στο HBO. Συγκεκριμένα, η σειρά που βασίζεται στο “Game Of Thrones”, θα προβληθεί στις 21 Αυγούστου και η ιστορία θα διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από την Daenerys Targaryen, την κόρη του Mad King που ενσάρκωσε με τεράστια επιτυχία η Emilia Clarke, στην original σειρά.

Οι κριτικοί έχουν ήδη δει το πρώτο επεισόδιο της σειράς και πολλοί το αποκαλούν ως “άξιο διάδοχο” του “Game Of Thrones” που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα χρόνια.

Συγκεκριμένα, οι κορυφαίοι κρικτικοί, Steve Weintraub και Christina Raddish του Collider λένε ότι το The House of the Dragon δείχνει επικό. Την ίδια στιγμή, ο Brandon Katz μέσω twitter αποφάσισε να γράψει πως η ιστορία θα μας καθηλώσει περισσότερο και από την original σειρά.

Εμείς ανυπομονούμε για την πρώτη προβολή της σειράς που θα μας αποκαλύψει όλα όσα έγιναν στο παρελθόν του King’s Landing και θα μας ταξιδέψει στην εποχή του Mad King και των δράκων που έσπερναν τον πανικό σε όλο του Γουέστερος.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεργασία και προσφορά αγάπης στο Σωματείο “Φύλακας Άγγελoς”

News Room M

Γιορτή του Σινεμά: Δεκάδες ταινίες με 2 ευρώ μόνο για μία μέρα

News Room A

Κλυταιμνήστρα από τους tg STAN: Παγκόσμια Πρεμιέρα το Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 στο Ανοιχτό Θέατρο Παλαιού Ελαιουργείου

News Room A