magdasnews.gr
People & Politics

Βασίλης Τσιάρτας για Γιάννα Αγγελοπούλου που επέλεξε τον Αντετοκούμπο: “Τραγική κυρία Γιάννα”

Βασίλης Τσιάρτας για Γιάννα Αγγελοπούλου που επέλεξε τον Αντετοκούμπο: "Τραγική κυρία Γιάννα"

Μέσω προσωπικής ανάρτησης στα social media επέλεξε ο Βασίλης Τσιάρτας για να επιτεθεί στην Γιάννα Αγγελοπούλου, προκειμένου να εκφράσει την αντίθεσή του στην επιλογή της για το πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούμπο στη φωτογραφία που επέλεξαν για την επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση του 1821.

Η φωτογραφία του μπασκεμπολίστα δίπλα σε ήρωες της επανάστασης, ήταν αυτή που τον έκανε να να γράψει το παρακάτω κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Φυσικά τα σχόλια από κάτω ήταν πολλά και ποικίλα.

Η ανάρτηση του Βασίλης Τσιάρτα:

“Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φώτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης». Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται”.

Δείτε τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση:

Βασίλης Τσιάρτας για Γιάννα Αγγελοπούλου που επέλεξε τον Αντετοκούμπο: "Τραγική κυρία Γιάννα"

Σχετικές αναρτήσεις

Η συγκινητική ανακοίνωση της οικογένειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου για την κηδεία

News Room A

Ανείπωτη θλίψη για το χαμό του «Παγκόσμιου Έλληνα», Αλέξη Μανθεάκη

News Room A

Δύσκολες ώρες για τη Νόρα Κατσέλη – Τα νεότερα για την υγεία της ηθοποιού

News Room A