magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Βίκυ Καγιά: Τα 3 outfits από το Shopping Star που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στη ντουλάπα σου!

Βίκυ Καγιά: Τα 3 outifts από το Shopping Star που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στη ντουλάπα σου!

Η Βίκυ Καγιά έχει φέρει τον κόσμο της μόδας πιο κοντά από ποτέ, στη γυναίκα της διπλανής πόρτας. Μέσα από το Shopping Star και τα μαθήματα μόδας που παραδίδει καθημερινά, η μόδα απέκτησε τη δική της θέση στο καθημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα. 

Η ίδια έχει εντυπωσιάσει πολλές φορές με την εμφάνισή της, ωστόσο υπάρχουν τρία outfits που όχι μόνο λατρεύει η ίδια, αλλά πρέπει και εσύ να έχεις οπωσδήποτε στη ντουλάπα σου, αν θέλεις να λέγεσαι fashion icon.

Outfit No.1

Η Βίκυ αγαπάει το λευκό. Εξάλλου είναι το χρώμα της. Ταιριάζει τόσο με τα μαλλιά της, όσο και με το υπέρλαμπρο χαμόγελό της που σε κάνει να νομίζεις πως καμία δεν θα μπορούσε να το φορέσει καλύτερα. Κι όμως, αυτό το outfit που επέλεξε στο Shopping Star, μόνο ένα γνήσιο fashion icon θα μπορούσε να το υιοθετήσει με κάθε λεπτομέρεια.

Βίκυ Καγιά – Shopping Star

Outfit No.2

Κι όμως η Βίκυ μπορεί να φορέσει τα πάντα. Ακόμη και ένα πολύ φαρδύ φόρεμα θα έδειχνε υπέροχη. Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, όχι τόσο υπέροχη όσο το παρακάτω outfit που επέλεξε για το Shopping Star και τονίζει την καλίγραμμη σιλουέτα της που όλες θα ζήλευαν.

Βίκυ Καγιά – Shopping Star

Outfit No3. 

Η Βίκυ δεν είναι πάντα glam. Θέλει την ηρεμία στο ντύσιμό της. Να νιώσει χαλαρή. Να γίνει ένα office girl, μία fashion mother και να αφήσει τα περιττά ρούχα στην άκρη. Το παρακάτω outfit είναι αφιερωμένο στις workoholic ladies που ξενυχτούν στο γραφείο.

Βίκυ Καγιά – Shopping Star

Σχετικές αναρτήσεις

Δείτε ΤΙ αποκαλύπτει το μήκος των μαλλιών σας για την προσωπικότητά σας. Πολύ έγκυρες πληροφορίες!

News Room

Γυμναστική Στο Σπίτι | Η Μόνη Λύση Αυτή Την Εποχή!

News Room

Ελληνικά νομίσματα που αξίζουν εκατομμύρια ευρώ

News Room