magdasnews.gr
People & PoliticsΤα δικά μου νέα

Βίκυ Καβαλλάρη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου με τον Γ. Πατούλη

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση της Υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Βίκυς Καβαλλάρη, με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη « Νέα αρχή για την Αττική» στις Αχαρνές.

Από νωρίς, η γνωστή δικηγόρος υποδέχτηκε τον κόσμο που κατέκλυσε τον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου Acharnis και δέχθηκε ευχές για καλή επιτυχία και δύναμη στην προεκλογική της περίοδο.

ΒΙΚΥ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ
ΒΙΚΥ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν εκατοντάδες συμπολίτες μας και τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο Πρώην Υπουργός και βουλευτής Ανατολικής Αττικής Στέλιος Πέτσας, ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, η πρόεδρος ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Βανίτα Σωφρόνη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ Σπύρος Σπυρίδων,ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης, η Περιφερειακή Σύμβουλος και υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη, ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Σπυρίδων Κίντζιος, οι πολιτευτές της ΝΔ Κατερίνα Κατσανδρη και η Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου. Το “παρών” έδωσαν επίσης, αυτοδιοικητικοί και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Δείτε εδώ:

 

 

ΒΑΝΙΤΑ ΣΩΦΡΟΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΕΠ ΑΝΑΤΟΛ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΒΑΝΙΤΑ ΣΩΦΡΟΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΕΠ ΑΝΑΤΟΛ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΘΕΜΟΣ ΜΑΜΑΚΟΣ
ΘΕΜΟΣ ΜΑΜΑΚΟΣ
ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΜΑΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΜΑΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΒΙΚΥ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ
ΣΠΥΡΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΒΙΚΥ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ

Η Βίκυ Καβαλάρη ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά την υποψηφιότητά της για την θέση της Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής στις επερχόμενες εκλογές της 8 Οκτωβρίου και στην ομιλία της, βαθύτατα συγκινημένη τόνισε πως «Θα κάνω μια ομιλία καρδιάς. Θα τα πω όπως τα αισθάνομαι, όπως βγαίνουν από μέσα μου.

ΒΙΚΥ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΜΑΔΗΣ
ΒΙΚΥ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΜΑΔΗΣ

Είμαι γέννημα θρέμμα Μενιδιάτισσα. Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα και από εδώ ξεκίνησα το όμορφο αλλά και δύσκολο ταξίδι της ζωής. Εδώ μεγάλωσα τα παιδιά μου!
Σήμερα, ξεκινά ο αγώνας μου, σ ένα κλίμα γιορτής, μετά και τα αποτελέσματα
των εθνικών εκλογών και τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη που μας γέμισαν περηφάνια και αισιοδοξία.

Δεν έχω ασχοληθεί με την πολιτική. Δεν προέρχομαι από κάποια επιφανή πολιτική οικογένεια. Αυτό που έχω να προβάλλω, αντί άλλων, είναι 27 χρόνια συνεχούς, αδιάκοπης και καθημερινής άσκησης της δικηγορίας. Άλλα τόσα χρόνια υπηρετώ με σεβασμό και αγάπη τον ρόλο της συζύγου και της μητέρας.
Έμαθα να αγωνίζομαι και να φέρνω αποτέλεσμα σε ό,τι αναλαμβάνω.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΒΙΚΥ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΒΙΚΥ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ

Με τον Γιώργο Πατούλη μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για τις Αχαρνές, για την Ανατολική Αττική: Η Ανατολική Αττική και οι Αχαρνές πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και μακριά.
Πρέπει να θέσουμε τις βάσεις για την Ανάπτυξη και την Πρόοδο! Τις βάσεις προς μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους τους πολίτες, για έναν τόπο πολλών ευκαιριών, ασφαλή, πράσινο, δίπλα στον πολίτη, με σύγχρονες υποδομές, με επενδύσεις στην υγεία!
Σε αυτή μου την προσπάθεια, μόνη δύναμή μου είστε εσείς. Γνωρίζω ότι η μεγάλη τιμή να συμπορευτώ στην προσπάθεια για το μέλλον της Αττικής με τον Γιώργο Πατούλη, συνοδεύεται και από μια μεγάλη ευθύνη!

 

Σας κοιτώ λοιπόν στα μάτια και σας λέω με βεβαιότητα πως θα αφιερώσω όλες τις ψυχικές, πνευματικές και σωματικές μου δυνάμεις για να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας.
Η ώρα για τον τόπο μας, την Ανατολική Αττική, είναι τώρα ΜΑΖΙ!»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στον χαιρετισμό του, ο ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης τόνισε: “Με την Βίκυ Καβαλλάρη μοιραστήκαμε από την αρχή το ίδιο όραμα για την Περιφέρεια και χαίρομαι που συντάσσεται στον αγώνα μας. Άνθρωπος ολοκληρωμένος, επαγγελματίας, άξια γυναίκα και σύζυγος. Είναι τιμή για την παράταξή μας να στηρίζουμε την υποψηφιότητα της Βίκυς Καβαλλάρη και να την υποδεχόμαστε στον αγώνα μας. Έναν αγώνα για τον οποίο είμαστε περήφανοι, όπως είμαστε περήφανοι και για το έργο που έχουμε παράξει.

Η Περιφέρεια Αττικής είναι η πρώτη περιφέρεια στην απορρόφηση κονδυλίων. Η Περιφέρεια που παραλάβαμε από την προηγούμενη διοίκηση δεν έχει καμία σχέση με την Περιφέρεια που έχουμε σήμερα. Σήμερα έχουμε μια πολύ διαφορετική Περιφέρεια που έχει κάνει πολλά στον τομέα των αποβλήτων, στον τομέα του περιβάλλοντος, στον τομέα των έργων υποδομής, στον τομέα των αποστραγγιστικών έργων για την διαχείριση των ομβρίων”.

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΥΠ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΥΠ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης επεσήμανε: “Ο συνδυασμός της κυβερνητικής μας δράσης της τελευταίας τετραετίας σε συνδυασμό με την αυτοδιοικητική παρουσία του Γιώργου Πατούλη και της ομάδας του δημιούργησαν μια εκρηκτική δυναμική για το σύνολο της Περιφέρειας Αττικής με αποτέλεσμα να έχει παραχθεί πολύ σπουδαία δουλειά.

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΥΠ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΥΠ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Αυτή η σπουδαία δουλειά είναι και η απόδειξη για την απόφαση της Βίκυς Καβαλλάρη να συμπορευτεί και να ενταχθεί στην προσπάθεια που κάνει ο Γιώργος Πατούλης. Μια λαμπρή συνάδελφος δικηγόρος, μια γυναίκα που ενσαρκώνει τις οικογενειακές αξίες, μια γυναίκα γνωστή στην περιοχή διότι μεγάλωσε εδώ, έδρασε εδώ, ένας άνθρωπος που έχει πολλά επιτεύγματα αποφασίζει να ξεβολευτεί και να μπει στον αγώνα προκειμένου να προσφέρει δημιουργικά στον τόπο της. Αυτό είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα”.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, η οποία κατά τη διάρκεια της προσφώνησης της εξέφρασε «τον σεβασμό και την εκτίμηση στην υποψήφια Βίκυ Kαβαλλάρη τονίζοντας την ανάγκη που έχουμε να συμμετέχουν στα κοινά γυναίκες δραστήριος μορφωμένες με ήθος με αξίες και με όρεξη για δουλειά».

ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ ΒΙΚΥ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ ΕΛΕΝΑ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ
ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ ΒΙΚΥ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ ΕΛΕΝΑ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ

Η εκδήλωση της παρουσίασης ήταν μία επιτυχημένη συνάντηση γεμάτη από ενθουσιασμό και δέσμευση για το λαμπρό μέλλον της περιοχής. Οι παρευρισκόμενοι, εξέφρασαν την στήριξή τους και τον ενθουσιασμό τους και άδραξαν την ευκαιρία για διάλογο και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ της υποψήφιας & των παρευρισκομένων.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ ΒΙΚΥ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕΤΣΑ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ ΒΙΚΥ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕΤΣΑ

Σχετικές αναρτήσεις

Δίπλα δίπλα φωτογραφήθηκαν Σκρέκας και Παππάς – Πού τους «τσάκωσε» ο φακός

Newsroom

Ο Πρωθυπουργός αποδέχθηκε το Challenge της Έλενας Παπαρίζου (video)

News Room A

Ντουμπάι: Η αλήθεια πίσω από τη λάμψη και οι Έλληνες που ψάχνουν μία καλύτερη ζωή

News Room A