magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Fast X

«Fast X» ονομάζεται η 10η και προτελευταία ταινία της διάσημης σειράς Fast and Furious που ξεκίνησε το 2001.

Του Γιάννη Σκουφή

Με την έναρξη των γυρισμάτων του επιλόγου του Fast and Furious που θα αποτελείται από δύο ταινίες, η εταιρεία παραγωγής τους ανακοίνωσε τον τίτλο της πρώτης. Ο οποίος τελικά δεν είναι F10 ή Fast10, αλλά Fast-X.

Η ημερομηνία της πρώτης προβολής της έχει προγραμματισθεί σχεδόν ένα χρόνο από σήμερα, πιο συγκεκριμένα στις 19 Μαΐου του 2023 αντί για τις 23 Απριλίου που είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Πέρα από τον μεγάλο και τρανό πρωταγωνιστή Vin Diesel και την υπόλοιπη παρέα του, στο Fast Χ θα δούμε την Brie Larson από το «Captain Marvel» και τον Jason Momoa από το «Aquaman».

Ένας βασικός χαρακτήρας που δεν θα επιστρέψει στο Fast X είναι ο Luke Hobbs, τον οποίο υποδύεται ο Dwayne Johnson, ο γνωστός «The Rock». Ο γιγαντόσωμος ηθοποιός ήταν αποφασισμένος να μην επιστρέψει στο franchise Fast and Furious μετά από τις κόντρες που είχε με τον Diesel.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα συνεχίσει ο Justin Lin, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει το «F9» και είχε μεγάλη συμμετοχή σε προηγούμενες παραγωγές. Ο Lin έχει αναφέρει σε προηγούμενες συνεντεύξεις του ότι η 10η και η 11η ταινία θα περιλαμβάνουν υποθέσεις και ιστορίες γύρω από την πλοκή και την ολοκλήρωση της σειράς.

Η είδηση του τέλους για το Fast and Furious είναι γνωστή από πέρυσι και την είχε αποκαλύψει ο Diesel λέγοντας πως η πρεμιέρα της 11ης ταινίας θα γίνει το 2024. Πάντως, ακόμη και έτσι αναμένεται να υπάρξουν spinoff ταινίες που θα σχετίζονται με το Fast and Furious, το οποίο τα έχει δείξει όλα από πλευράς θεάματος. Χαρακτηριστικό είναι πως στην τελευταία ταινία πέταξαν μέχρι το διάστημα…

Πηγή

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Κατασκευές από χαρτόνι που εξάπτουν την φαντασία μικρών και μεγάλων!

News Room M

Ο Γιάννης Σπαλιάρας γιορτάζει τα 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του κομμωτηρίου “d.mD Hairstyle”!

News Room M

Το trailer για το τέλος του “The Walking Dead” μας έκανε να κλάψουμε και να ζητάμε να έρθει ο χειμώνας! (video)

News Room M