magdasnews.gr
People & Politics

Υποψήφιος στις ευρωεκλογές ο Μπάμπης Στόκας – Με ποιο κόμμα κατεβαίνει

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», ήταν το βράδυ της Πέμπτης οι Πυξ Λαξ και εκεί ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε πως θα συμμετάσχει στις προσεχείς ευρωεκλογές.

«Εγώ είχα μία πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να κατέβω για ευρωβουλευτής. Το σκέφτηκα. Το ένστικτό μου μου λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα, είμαι καινούργιος, αλλά με αγνές προθέσεις. Αυτό έχει σημασία. Και λέω να το δοκιμάσω. Βέβαια όλα αυτά αν βγεις (σ.σ. αν εκλεγείς). Τώρα μιλάμε «στον αέρα». Νομίζω ότι χρειάζονται νέα πρόσωπα. Νομίζω ότι η πολιτική κατάσταση στη χώρα θέλει ανανέωση. Θέλει νέες ιδέες», αποκάλυψε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είπε στη συνέχεια: «Η Ζωή, με την οποία έχουμε φιλία, είναι έντιμο πρόσωπο. Εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου και τους είπα στον Μπάμπη, αλλά αφού ο ίδιος το αποφάσισε και αποφάσισε να το αντέξει, στηρίζουμε».

Σημειώνεται, πάντως, ότι σε συνέντευξή του το 2014 ο Μπάμπης Στόκας είχε δηλώσει πως «δεν υπάρχει κάποιο κόμμα που θα με αντιπροσώπευε 100%, ώστε να έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία. Έτσι κι αλλιώς, κοιμάμαι πολύ αργά και δεν θα μπορούσα να πηγαίνω το πρωί στο πολιτικό μου γραφείο».

Σχετικές αναρτήσεις

Χριστουγεννιάτικες κάρτες μαθητών Δημοτικού για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Παπανικολάου

News Room A

Κυριάκος Βελόπουλος: “Διπλό άκυρο” από το twitter – Πάγωσε και ο προσωπικός του λογαριασμός

News Room A

Ποια είναι Ιρίνα Καραμάνος – Γνωρίστε την ελληνικής καταγωγής σύντροφο του νέου προέδρου της Χιλής

News Room A