magdasnews.gr
People & Politics

Ποιος Έλληνας αρχηγός κόμματος δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τον Πούτιν

«Είμαι με τον Τραμπ και τον Πούτιν» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε συνέντευξή του στο Αttica TV.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, μεταξύ άλλων, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι του πετάει λάσπη ενώ ερωτηθείς από τον Γιώργο Χουδαλάκη για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, είπε επί λέξει:

«Εγώ είμαι με τον Τραμπ, ο Τραμπ θέλει την ειρήνη στον πλανήτη, δεν έκανε ούτε έναν πόλεμο. Και ο Πούτιν είναι με τον Τραμπ γιατί και εκείνος δε θέλει τον πόλεμο, τον ανάγκασαν να κάνει μία εισβολή, έστειλαν σε όλη την Ανατολική Ευρώπη και νόμιζαν ότι ο Πούτιν θα τα καταπιεί, δεν θα τα καταπιεί, τέτοιον ηγέτη θέλω για τη χώρα μου».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επανέλαβε επίσης, πως στόχος του είναι να κυβερνήσει αλλά χωρίς τη συνεργασία άλλων κομμάτων.

Επιπλέον, ο κ. Βελόπουλος επανέλαβε την πρότασή του για υιοθέτηση του νορβηγικού, όπως το χαρακτήρισε, μοντέλου δηλαδή με την σύνδεση ασφαλιστικού συστήματος και εξορύξεων.

«Μπορούν να δοθούν συντάξεις 3.000 έως 4.000 στους Έλληνες μέσα σε οκτώ μήνες από τώρα, εξορύξεις μπορείς να κάνεις αύριο το πρωί» είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν θέλει να «τρυπήσει».

Σχετικές αναρτήσεις

Ανείπωτη θλίψη για το χαμό του «Παγκόσμιου Έλληνα», Αλέξη Μανθεάκη

News Room A

Όταν ο Γιώργος Μπαμπινιώτης «διόρθωσε» τον Mark Zuckerberg για το «metα»

News Room A

Μαθήματα δύναμης δίνει ο 17χρονος από την Κρήτη – Με ολική απώλεια όρασης, παίζει μπουζούκι & εντυπωσιάζει!

News Room M