magdasnews.gr
News

Υπόθεση Κασσελάκη: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα – τι απαντά ο ίδιος

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Το ενδεχόμενο αποκάλυψης της NEWS 24/7 σχετικά με την εταιρία OSIOS, της οποίας ο ιδιοκτήτης φαίνεται να είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, παραμένει ανοιχτό σε όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικές αρχές είναι ενήμερες για το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αλλά είναι ακόμα άγνωστο ποια εισαγγελική αρχή θα αναλάβει δράση. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ληφθεί καμία πρωτοβουλία για να διερευνηθεί ποινικά η υπόθεση, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί καμία παρέμβαση σε αυτό το στάδιο.

Στέφανος Κασσελάκης: “Όλοι γνωρίζουν πως είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό. … Εφ’ όσον ο νόμος αφορά και σ’ εμένα, θα πουλήσω τις εταιρίες που έχω στο εξωτερικό”.

Με σημερινή ανάρτηση του στο X (πρώην twitter), ο Στέφανος Κασσελάκης επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του σε αλλοδαπές εταιρίες, πλην όμως επιφυλάχθηκε να λάβει νομική γνωμοδότηση για το εάν ο νόμος που ορίζει ότι απαγορεύεται στους Αρχηγούς πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να συμμετέχουν στη διοίκηση ή στο κεφάλαιο αλλοδαπών εταιριών, καταλαμβάνει και τον ίδιο, ως μη κοινοβουλευτικό Αρχηγό του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Σχετικές αναρτήσεις

Πέθανε η μητέρα του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλου Γερουλάνου, Αιμιλία

News Room G

Νίκη Κεραμέως: «Εφόσον διαμορφώνεται μια συναίνεση για την επιστολική ψήφο των Ελλήνων κατοίκων του εξωτερικού στις ευρωεκλογές, γιατί όχι και για τις εθνικές εκλογές;»

News Room G

ΟΙ επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου σημείωσαν αύξηση 10,1% στον τζίρο τους

News Room G