magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Γέμισαν τα πλαστικά μπουκάλια με άμμο και άρχισαν να τα βάζουν στη σειρά. Δείτε ΤΙ έφτιαξαν και θα σας πέσει το σαγόνι!

Ο ιδρυτής του οργανισμού Eco-Tec, Andreas Froese, είναι από την Γερμανία και έχει εργαστεί πάνω σε διάφορα οικολογικά πρότζεκτ. Η νέα του ιδέα είναι ένα σπίτι από πλαστικά μπουκάλια.Οι τοίχοι και η σκεπή είναι φτιαγμένα από πλαστικά μπουκάλια γεμάτα λάσπη, τα οποία είναι πιο δυνατά από τα τούβλα. Το σπίτι αυτό χτίστηκε στην Βολιβία.Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το όμορφο σπίτι από πλαστικά μπουκάλια!Γέμισαν τα πλαστικά μπουκάλια με άμμο και άρχισαν να τα βάζουν στη σειρά. Δείτε ΤΙ έφτιαξαν και θα σας πέσει το σαγόνι!Μάζεψαν τα μπουκάλια από τα σκουπίδια εστιατορίων.Γέμισαν τα πλαστικά μπουκάλια με άμμο και άρχισαν να τα βάζουν στη σειρά. Δείτε ΤΙ έφτιαξαν και θα σας πέσει το σαγόνι!Λέμε ευχαριστώ στα νέα μας μέλη με κουπόνια αξίας 42€Τα γέμισαν με λάσπη για να είναι γερά.Γέμισαν τα πλαστικά μπουκάλια με άμμο και άρχισαν να τα βάζουν στη σειρά. Δείτε ΤΙ έφτιαξαν και θα σας πέσει το σαγόνι!Το σπίτι χτίστηκε με περίπου 8.000 πλαστικά μπουκάλια.Γέμισαν τα πλαστικά μπουκάλια με άμμο και άρχισαν να τα βάζουν στη σειρά. Δείτε ΤΙ έφτιαξαν και θα σας πέσει το σαγόνι!Η χρήση ανακυκλώσιμων υλικών για την κατασκευή σπιτιών είναι ο καλύτερος τρόπος για καθαρό περιβάλλον.Γέμισαν τα πλαστικά μπουκάλια με άμμο και άρχισαν να τα βάζουν στη σειρά. Δείτε ΤΙ έφτιαξαν και θα σας πέσει το σαγόνι!Το σπίτι είναι πολύ οικονομικό, αφού η κατασκευή του κοστίζει λιγότερο.Γέμισαν τα πλαστικά μπουκάλια με άμμο και άρχισαν να τα βάζουν στη σειρά. Δείτε ΤΙ έφτιαξαν και θα σας πέσει το σαγόνι!

Τα πλαστικά μπουκάλια δεν είναι εύθραυστα, κι έτσι ένα σπίτι φτιαγμένο από αυτά είναι αρκετά ανθεκτικό.Γέμισαν τα πλαστικά μπουκάλια με άμμο και άρχισαν να τα βάζουν στη σειρά. Δείτε ΤΙ έφτιαξαν και θα σας πέσει το σαγόνι!Μπορεί να δεχτεί μεγάλο βάρος χωρίς πρόβλημα.Γέμισαν τα πλαστικά μπουκάλια με άμμο και άρχισαν να τα βάζουν στη σειρά. Δείτε ΤΙ έφτιαξαν και θα σας πέσει το σαγόνι!Αυτό το σπίτι από πλαστικά μπουκάλια είναι 20 φορές πιο γερό από τα συνηθισμένα σπίτια με τούβλα.Γέμισαν τα πλαστικά μπουκάλια με άμμο και άρχισαν να τα βάζουν στη σειρά. Δείτε ΤΙ έφτιαξαν και θα σας πέσει το σαγόνι!Χρειάζεται λιγότερα υλικά για να κατασκευαστεί και χτίζεται εύκολα.Γέμισαν τα πλαστικά μπουκάλια με άμμο και άρχισαν να τα βάζουν στη σειρά. Δείτε ΤΙ έφτιαξαν και θα σας πέσει το σαγόνι!Μπορεί να πει κανείς ότι αυτό το σπίτι είναι στην κυριολεξία ένας σωρός σκουπιδιών.Γέμισαν τα πλαστικά μπουκάλια με άμμο και άρχισαν να τα βάζουν στη σειρά. Δείτε ΤΙ έφτιαξαν και θα σας πέσει το σαγόνι!Αυτή η ιδέα θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ τους άστεγους.Γέμισαν τα πλαστικά μπουκάλια με άμμο και άρχισαν να τα βάζουν στη σειρά. Δείτε ΤΙ έφτιαξαν και θα σας πέσει το σαγόνι!Είναι μια πολύ καλή ιδέα που χρειάζεται λίγο κόπο, αλλά εξυπηρετεί έναν μεγάλο σκοπό. © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Το ξεχωριστό διακοσμητικό στοιχείο στο γραφείο της Χριστίνας Μπόμπα που μας εντυπωσίασε (photos)

News Room

Τα quotes που θα ομορφύνουν τους τοίχους σου

News Room

Γνωρίζετε, γιατί οι Κινέζοι δεν αποκαλούν την Ελλάδα «Greece», αλλά «Σι-λα»;Μάθετε για να νοιώσετε περήφανοι για άλλη μια φορά!

News Room