magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Ξόδεψαν €1 για να το αγοράσουν και άλλα €250.000 για να το μεταφέρουν. Δείτε όμως ΠΩΣ το μεταμόρφωσαν και θα πάθετε πλάκα!

Ξόδεψαν €1 για να το αγοράσουν και άλλα €250.000 για να το μεταφέρουν. Δείτε όμως ΠΩΣ το μεταμόρφωσαν και θα πάθετε πλάκα!Μετέφεραν την βικτοριανή έπαυλη βάρους 220 τόνων στο Ruskin, περίπου 20 μίλια μακριά. Έσωσαν το σπίτι που είχε χτιστεί το 1910 από την κατεδάφιση και έφτιαξαν ένα καινούριο σπίτι.Ξόδεψαν €1 για να το αγοράσουν και άλλα €250.000 για να το μεταφέρουν. Δείτε όμως ΠΩΣ το μεταμόρφωσαν και θα πάθετε πλάκα!Φήμες λένε ότι το αγόρασαν για ένα δολάριο, αλλά η μεταφορά του στο Ruskin κόστισε 250.000 δολάρια.Ξόδεψαν €1 για να το αγοράσουν και άλλα €250.000 για να το μεταφέρουν. Δείτε όμως ΠΩΣ το μεταμόρφωσαν και θα πάθετε πλάκα!Λέμε ευχαριστώ στα νέα μας μέλη με κουπόνια αξίας 42€Πλέον το σπίτι βρίσκεται σε μια απομονωμένη έκταση 21 στρεμμάτων και περιτριγυρίζεται από 32 χιλιόμετρα παραλίας. Είχε 7 υπνοδωμάτια και το μέγεθος του ήταν 650 τ.μ. όταν το αγόρασαν ο George και η Nancy Corbett. Πλέον έχει πολύ περισσότερα.Ξόδεψαν €1 για να το αγοράσουν και άλλα €250.000 για να το μεταφέρουν. Δείτε όμως ΠΩΣ το μεταμόρφωσαν και θα πάθετε πλάκα!Είχαν φτιάξει άλλα 6 σπίτια πριν αγοράσουν το Lamb Manor. Αρχικά πίστευαν ότι θα τους έπαιρνε μόλις 3 χρόνια να το ανακαινίσουν, αλλά τελικά χρειάστηκαν πάνω από 7 χρόνια.Ξόδεψαν €1 για να το αγοράσουν και άλλα €250.000 για να το μεταφέρουν. Δείτε όμως ΠΩΣ το μεταμόρφωσαν και θα πάθετε πλάκα!Το σπίτι διαθέτει πλέον 7 υπνοδωμάτια και μπάνια, πλωτά σπιτάκια και 5 τζάκια. Έχει ακόμα και ξεχωριστά δωμάτια για τους επισκέπτες.Ξόδεψαν €1 για να το αγοράσουν και άλλα €250.000 για να το μεταφέρουν. Δείτε όμως ΠΩΣ το μεταμόρφωσαν και θα πάθετε πλάκα!Η τετραώροφη έπαυλη έχει βιτρό παράθυρα, κουφώματα από καστανιά και δρυ και η διακόσμηση της είναι εμπνευσμένη από το «Όσα παίρνει ο άνεμος». Στο εξωτερικό υπάρχουν φοίνικες και βελανιδιές και μια ήρεμη λιμνούλα. Έχει ακόμα και έναν καταρράκτη και μια αποβάθρα που βλέπει στον κόλπο Tampa.Ξόδεψαν €1 για να το αγοράσουν και άλλα €250.000 για να το μεταφέρουν. Δείτε όμως ΠΩΣ το μεταμόρφωσαν και θα πάθετε πλάκα!

Το σπίτι διαθέτει ένα μεγάλο φουαγιέ με ένα τεράστιο πιάνο, αίθουσα υποδοχής και αίθουσα θεάτρου. Έχει επίσης εντυπωσιακή κουζίνα με ψυγείο Armoire.Ξόδεψαν €1 για να το αγοράσουν και άλλα €250.000 για να το μεταφέρουν. Δείτε όμως ΠΩΣ το μεταμόρφωσαν και θα πάθετε πλάκα!Η Nancy και ο George ανακαινίζουν σπίτια από το 1976, αλλά αυτό το σπίτι τράβηξε μεγάλη προσοχή. Κέρδισε το βραβείο για το σπίτι της χρονιάς το 2015.Ξόδεψαν €1 για να το αγοράσουν και άλλα €250.000 για να το μεταφέρουν. Δείτε όμως ΠΩΣ το μεταμόρφωσαν και θα πάθετε πλάκα!Το ζευγάρι ξόδεψε 1,9 εκατομμύρια δολάρια για την ανακαίνιση. Σύμφωνα με την κτηματομεσιτική ιστοσελίδα Zillow, πουλήθηκε για 1.150.000 δολάρια το 2014.Ξόδεψαν €1 για να το αγοράσουν και άλλα €250.000 για να το μεταφέρουν. Δείτε όμως ΠΩΣ το μεταμόρφωσαν και θα πάθετε πλάκα!Πλέον πωλείται ξανά για την διπλάσια τιμή, περίπου 2,4 εκατομμύρια δολάρια. Εντυπωσιακό!Ξόδεψαν €1 για να το αγοράσουν και άλλα €250.000 για να το μεταφέρουν. Δείτε όμως ΠΩΣ το μεταμόρφωσαν και θα πάθετε πλάκα!Το Lamb Manor έχει μπει στο National Register of Historic Places.Για ποιο λόγο ανέλαβε το ζευγάρι ένα τόσο μεγάλο πρότζεκτ; Λένε ότι δεν το έκαναν για τα χρήματα.«Αυτό μας αρέσει να κάνουμε», είπε ο George σε μια συνέντευξη το 2014.Ξόδεψαν €1 για να το αγοράσουν και άλλα €250.000 για να το μεταφέρουν. Δείτε όμως ΠΩΣ το μεταμόρφωσαν και θα πάθετε πλάκα!Δείτε την μεταμόρφωση του εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο βίντεο. © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

20 φωτογραφίες τρισδιάστατων πατωμάτων που θα σας αφήσουν έκπληκτους

News Room

Γυναίκα αποφασίζει να μείνει μόνιμα σε αυτό το μικροσκοπικό τροχόσπιτο. Περιμένετε όμως να δείτε το εσωτερικό του.. Θα ξετρελαθείτε!

News Room

23 Κατασκευές για την Διακόσμηση του Σπιτιού, που μπορείτε να Φτιάξετε μόνες σας ΧΩΡΙΣ να Χρησιμοποιήσετε ΚΑΘΟΛΟΥ εργαλεία!

News Room