magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Οι SOS ασκήσεις γυμναστικής που ακολουθώ, πριν από κάθε fashion show

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια – Φωνές και τσαμπουκάδες
Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες πολίτες που μετακινούνται με το Μετρό και τον Ηλεκτρικό, καθώς παρατηρούνται μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια.
Ο καρχαρίας κόλλησε στο κλουβί και ο δύτης χωρίς να φοβηθεί τον βοήθησε να απεγκλωβιστεί…

Madwalk. μια διοργάνωση που πραγματοποιείται μια φορά τον χρόνο στην Ελλάδα. Όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό δουλεύουν σκληρά σχεδόν δώδεκα μήνες για αυτά τα 3-4 λεπτά που τους δίνονται on stage. Καλλιτέχνες, σχεδιαστές, μοντέλα και όχι μόνο δείχνουν τη δουλειά τους με μοναδικό στόχο να εντυπωσιάσουν κοινό και τηλεθεατές…Εσένα δηλαδή! Εγώ προσωπικά δηλώνω τεράστια φαν της βραδιάς μιας και δεν έχω χάσει ούτε ένα show, ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Κύπρο #geek. Έχω παρουσιάσει 3 φορές το Madwalk Cyprus και είχα την ευκαιρία να περπατήσω για τους αγαπημένους μου σχεδιαστές.

 

Κάθε φορά που κάνω μια συνεργασία, έχω στο μυαλό μου πως ο σχεδιαστής έχει ξοδέψει χρόνο, κόπο και χρήματα για το ρούχο που τελικά εγώ θα φορέσω. Εμένα η δουλειά μου ως «μοντέλο» είναι να το αναδείξω όλο αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Και η δουλειά ξεκινάει από το «σπίτι». Τι εννοώ; Η γυμναστική και η περιποίηση δέρματος/ μαλλιών είναι απαραίτητα πράγματα που πρέπει να κάνω ταυτόχρονα. Οκ… μεταξύ μας είναι και βολικό, μιας και μου μένει το απαλό δέρμα και το γυμνασμένο σώμα και μετά το σόου. Τι κάνω για να προετοιμαστώ, λοιπόν,  λίγες μέρες πριν το οποιοδήποτε σόου;

 

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Δες πώς θα εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα ακολουθώντας τα μυστικά των celebrities (video)

News Room A

Drew Barrymore | Το Beauty Κολπάκι Για Τα Σπυράκια Που Λατρέψαμε

News Room

Αυτή Η Άσκηση Θα Σου Δώσει Γρήγορα Αποτελέσματα Για Δυνατό Σώμα

News Room