magdasnews.gr

Το προξενιό της Ιουλίας: Τάσος Λέκκας και Δημήτρης Σέρφας κάνουν αποκαλύψεις για τη συνέχεια

Ο Ρήγας και ο Γρηγόρης από «Το προξενιό της Ιουλίας», κατά κόσμον Τάσος Λέκκας και Δημήτρης Σέρφας, μίλησαν το Σαββατοκύριακο στο «Καλύτερα δε γίνεται!» για τη σειρά που έχει μαγέψει τους τηλεθεατές από το πρώτο πλάνο.

Τάσος Λέκκας: «Δε συνδέομαι σε τίποτα με τον Ρήγα»

Όπως είπε ο Τάσος δέχεται αρνητικά σχόλια για τον Ρήγα, «τα σχόλια που δέχομαι φέτος για τη σειρά δε λέγονται, είναι απίστευτο. Σαν ηθοποιός χαίρομαι που περνάει ο ρόλος. Γιατί αυτός είναι ο ρόλος, είναι ένας τραχύς άνθρωπος, αψύς, με αιχμές, οξύθυμος. Είναι πολύ ενδιαφέροντες αυτοί οι ρόλοι. Απαιτούν μια μετακίνηση από εμένα. Δε συνδέομαι με τον Ρήγα σε τίποτα, είμαστε απλά άνθρωποι και οι δυο».

Φυσικά αναφέρθηκε και στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που αγαπήθηκε την προηγούμενη σεζόν ως Τάσος, «ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία, η επαφή με τον κόσμο ήταν αλλιώς από το θέατρο γιατί ο κόσμος ήταν περισσότερος.

Οπότε υπήρχε αυτό το πολύ ωραίο στο δρόμο “είσαι ο Τάσος από τη σειρά, να βγάλουμε μια φωτογραφία”». Όπως είπε υπήρξε και μια φορά που κάποιος τον είχε προσεγγίσει επιθετικά στο δρόμο κάνοντας υβριστικά σχόλια.

Τέλος, μίλησε και για τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα».

Δημήτρης Σέρφας: «Κάποιος θα πεθάνει, δεν ξέρω ποιος»

«Ο Γρηγόρης νομίζω δεν θα καταλήξει σύντομα με την Ιουλία. Έχω κοινά χαρακτηριστικά με τον Γρηγόρη. Ο έρωτας είναι πολύ βασικό κομμάτι της ζωής μου, είναι το παν».

Λατρεύει την τηλεοπτική του μητέρα Πέγκυ Τρικαλιώτη «από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισα ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος».

Η συνεργασία με την Ευγενία Ξυγκόρου είναι πολύ καλή «τη συμπαθώ πάρα πολύ, την εκτιμώ απίστευτα, έχουμε μια φανταστική σχέση. Ήταν η πρώτη μου ερωτική σκηνή, η Ευγενία Ξυγκόρου με ξεπαρθένιασε και ήταν φανταστική». Είπε ακόμη ότι τον συγκίνησε η Ευγενία που πριν την ερωτική σκηνή του έκανε μια αγκαλιά και του έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο «για να φύγει η κρυάδα, αυτό είναι επαγγελματισμός και συνεργασία».

Δεύτερη φορά που συνεργάζεται με τον Μελέτη Ηλία «τον αγαπάω πολύ, είναι πολύ καλός φίλος πλέον. Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ και όταν του λέω δεν τα πήγα καλά εκεί, αγχώνομαι, με συγκινεί όταν λέει “σώπα μια χαρά είσαι”».

Έδωσε spoiler για τη σειρά «κάποιος θα πεθάνει, δεν ξέρω ποιος» και αποκάλυψε ότι αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήθελε να είναι μάγειρας και η σπεσιαλιτέ του είναι η καρμπονάρα.

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή στις 22:40.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή