magdasnews.gr
Ζωή

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – Hyper Astro bar – Παρουσιαση Βιβλιου Φαιης Γεωργακοπουλου ‘ Η Κοιλαδα της Ομορφιας ‘

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Παρουσίαση Βιβλίου «Η κοιλάδα της ομορφιάς», του μοντέλου Φαίης Γεωργακοπούλου. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το όμορφο βράδυ Κυριακής, η παρουσίαση του πρώτου της βιβλίου της Φαίης Γεωργακοπούλου, Μοντέλο & Διατροφολόγος , με τίτλο «Η κοιλάδα της ομορφιάς» στο Hyper Astrobar.

Ένα αφηγηματικό ταξίδι ενός δεκαεξάχρονου κοριτσιού που ξεκίνησε το Modeling, βιώνοντας διαφόρων ειδών καταστάσεις κατά την πορεία του. Ο κ.Κορίδης Κωνσταντίνος από τις εκδόσεις Ιωλκός προλόγισε το βιβλίο, και στη συνέχεια συμμετείχαν στην παρουσίαση η Αθανασούλη Τ. Κατερίνα (Κλινική & Κοινοτική Ψυχολόγος MSc-Ψυχοθεραπεύτρια, μέλος της ESoDiMeSo), η Μαλανδράκη Αιμιλία (Διαιτολόγος-Διατροφολόγος MSc, μέλος της ESoDiMeSo, διοργανώτρια διαγωνισμών ομορφιάς) & ο Μπαμπασάκης Γιώργος-Ίκαρος (Συγγραφέας, μεταφραστής). Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» πολλοί άνθρωποι της Μόδας, μοντέλα, σχεδιαστές αλλά και άνθρωποι από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κλάδο.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Σχετικές αναρτήσεις

Ποια δίκη Τραμπ; Όλοι κοιτούσαν την εντυπωσιακή γυναίκα που ήταν στο πλευρό του!

Newsroom

Πέθανε ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο – Ήταν 114 ετών και δούλευε από τα 5 του

Newsroom

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC, Cpt. Γιώργος Βάλλης παρεβρέθηκε στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου (ΣΤΕΑΝ) στην τελετή αποφοίτησης.

News Room G