magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

4 Πανέξυπνα Κολπάκια για να Πετύχεις ΤΕΛΕΙΟ επαγγελματικό Μακιγιάζ, μέσα σε 5 Λεπτά!

Γιατί να περνάτε αμέτρητες ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να βαφτείτε; Δείτε παρακάτω 5 μικρά μυστικά ομορφιάς, που θα κάνουν τη διαδικασία του μακιγιάζ παιχνιδάκι! Θα είστε έτο…Γιατί να περνάτε αμέτρητες ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να βαφτείτε; Δείτε παρακάτω 5 μικρά μυστικά ομορφιάς, που θα κάνουν τη διαδικασία του μακιγιάζ παιχνιδάκι! Θα είστε έτοιμες σε μόλις 5 λεπτά!4 Πανέξυπνα Κολπάκια για να Πετύχεις ΤΕΛΕΙΟ επαγγελματικό Μακιγιάζ, μέσα σε 5 Λεπτά!Ένα καλό μακιγιάζ, χρειάζεται πρώτα απ’ όλα μια καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Κάθε τύπος δέρματος χρειάζεται ενυδάτωση. Επιλέξτε την περιποίηση του δέρματος σας, με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σας και την εποχή:4 Πανέξυπνα Κολπάκια για να Πετύχεις ΤΕΛΕΙΟ επαγγελματικό Μακιγιάζ, μέσα σε 5 Λεπτά!Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;4 Πανέξυπνα Κολπάκια για να Πετύχεις ΤΕΛΕΙΟ επαγγελματικό Μακιγιάζ, μέσα σε 5 Λεπτά!Να θυμάστε: Εάν το δέρμα σας είναι λιπαρό, χρησιμοποιήστε αυτό το τέχνασμα με προσοχή και να επιλέγετε προϊόντα με ξηρή υφή.
Οι κυρίες με ξηρό δέρμα, θα πρέπει να χρησιμοποιούν προϊόντα με λιπαρή υφή. Αν το δέρμα σας ξεφλουδίζεται, απορρίψτε αυτό το βήμα εντελώς.4 Πανέξυπνα Κολπάκια για να Πετύχεις ΤΕΛΕΙΟ επαγγελματικό Μακιγιάζ, μέσα σε 5 Λεπτά!Αυτό ήταν!4 Πανέξυπνα Κολπάκια για να Πετύχεις ΤΕΛΕΙΟ επαγγελματικό Μακιγιάζ, μέσα σε 5 Λεπτά!4 Πανέξυπνα Κολπάκια για να Πετύχεις ΤΕΛΕΙΟ επαγγελματικό Μακιγιάζ, μέσα σε 5 Λεπτά!

  • Τονίστε τα μάτια σας με λίγο μολύβι και απλώστε το λίγο με ένα πινέλο.
  • Προσπαθήστε να το εφαρμόσετε όσο πιο κοντά μπορείτε στις βλεφαρίδες. Έτσι, τα μάτια σας θα φαίνονται πιο σκούρα και πιο πυκνά.

Τονίστε τα φρύδια.

4 Πανέξυπνα Κολπάκια για να Πετύχεις ΤΕΛΕΙΟ επαγγελματικό Μακιγιάζ, μέσα σε 5 Λεπτά!4 Πανέξυπνα Κολπάκια για να Πετύχεις ΤΕΛΕΙΟ επαγγελματικό Μακιγιάζ, μέσα σε 5 Λεπτά!Απλώστε το κόκκινο κραγιόν στα χείλη σας και στη συνέχεια ταμπονάρετε με λίγο χαρτί. Εναλλακτικά, εάν δεν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου, εφαρμόστε το κραγιόν σε σημεία και στη συνέχεια απλώστε το με τα δάχτυλά σας.4 Πανέξυπνα Κολπάκια για να Πετύχεις ΤΕΛΕΙΟ επαγγελματικό Μακιγιάζ, μέσα σε 5 Λεπτά!Τονίστε την περιοχή κάτω από τα φρύδια με μια πιο σκούρα σκιά και τις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας, με μια φωτεινή σκιά ματιών.4 Πανέξυπνα Κολπάκια για να Πετύχεις ΤΕΛΕΙΟ επαγγελματικό Μακιγιάζ, μέσα σε 5 Λεπτά!Τονίστε τα ζυγωματικά σας, σκουραίνοντας μια διαχωριστική γραμμή κάτω από τα μήλα, όπως στην εικόνα.4 Πανέξυπνα Κολπάκια για να Πετύχεις ΤΕΛΕΙΟ επαγγελματικό Μακιγιάζ, μέσα σε 5 Λεπτά!4 Πανέξυπνα Κολπάκια για να Πετύχεις ΤΕΛΕΙΟ επαγγελματικό Μακιγιάζ, μέσα σε 5 Λεπτά!Το glitter στο κραγιόν, είναι μεγάλη τάση για φέτος.Copyright: BrightSideΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τι δείχνει για τη σχέση σας ο τρόπος που φιλιέστε

News Room

Ατελείωτα πόδια, πανέμορφο πρόσωπο – Σίγουρα θα την λατρέψετε

News Room

Έλενα Κοκκαλίδου: Η Beauty Expert των επωνύμων

News Room