magdasnews.gr
News

7 χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο με την Porsche: Τι κάνει σήμερα ο Υπάτιος Πατμάνογλου, η αποζημίωση και η νέα ζωή

Πριν από επτά χρόνια, στις 26 Φεβρουαρίου 2017, ο Υπάτιος Πατμάνογλου βίωσε τη μεγαλύτερη τραγωδία της ζωής του, όταν έχασε τη σύζυγό του και τον τριών ετών γιο του σε ένα τροχαίο ατύχημα στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γνωστός ως “Mr Jumbo”, οδηγούσε την Porsche με ταχύτητα 320 χιλιομέτρων ανά ώρα όταν προσέκρουσε στο σταματημένο αυτοκίνητο του Υπάτιου στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Ο Υπάτιος είχε αφήσει τη σύζυγό του και το παιδί του στο αυτοκίνητο για να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες, και λίγο αργότερα η Porsche προσέκρουσε στο αυτοκίνητό τους, εκδηλώνοντας μια τραγική αλυσιδωτή αντίδραση που κατέληξε σε καταστροφή. Τόσο το αυτοκίνητο του Υπάτιου όσο και η Porsche τυλίχτηκαν στις φλόγες, ενώ ο ίδιος ο Υπάτιος και ο “Mr Jumbo” βρήκαν τραγικό θάνατο, μαζί με τη σύζυγο του Υπάτιου και τον γιο του.

Η ταχύτητα της Porsche ήταν τόσο υψηλή που η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Οι έρευνες δείχνουν ότι ο Βακάκης προσπάθησε να φρενάρει και να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά το αυτοκίνητο πλαγιολίσθησε λόγω της υψηλής ταχύτητας και έχασε τον έλεγχο. Το ατύχημα αυτό άφησε τον Υπάτιο σε απόλυτη απόγνωση, καθώς έχασε την αγαπημένη του οικογένεια μέσα σε λίγα λεπτά.

Μετά από μια δικαστική διαδικασία, οι οικογένειες των θυμάτων λάμβαναν μια αποζημίωση που, παρότι δεν μπορούσε να αντισταθμίσει την απώλεια τους, τους επέτρεψε να συνεχίσουν τις ζωές τους. Ο ίδιος ο Υπάτιος, αν και συγκλονισμένος από την απώλεια, κατάφερε να σηκωθεί ξανά και να ξαναβρεί τη χαρά της ζωής με τη νέα του οικογένεια.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει επτά χρόνια, ο Υπάτιος δεν ξεχνά ποτέ την αδικία και την απώλεια που υπέστη. Η ανάρτησή του για τη μνήμη της συζύγου του και του γιου του αποτελεί έναν συγκινητικό επαναληπτικό αναφορά σε ένα τραγικό γεγονός που διαμορφώνει ακόμα τη ζωή του.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του “Όταν χάνεις τους γονείς σου γίνεσαι μίσος άνθρωπος….. Οταν χάνεις το παιδί σου χάνεσαι ολοκληρος. 26/2/2017……….7 χρόνια Ούτε στον εχθρό μου αυτός ο πόνος……. Η πληγή δεν κλείνει ……κρύβεται”

Σχετικές αναρτήσεις

Κυρ. Μητσοτάκης: Ενεργοποιείται πλατφόρμα προσβάσιμη σε κάθε πολίτη που θα ενημερώνει για την πορεία των έργων σε κάθε περιφέρεια

News Room G

«Πως θα είναι ο καιρός μέχρι αρχές Φεβρουαρίου;» – οι μετεωρολόγοι μας απαντούν

News Room G

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο πυρήνας της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου»

News Room G