magdasnews.gr
News

«Πως θα είναι ο καιρός μέχρι αρχές Φεβρουαρίου;» – οι μετεωρολόγοι μας απαντούν

Ο καιρός αναμένεται να είναι φυσιολογικά χειμωνιάτικος σε όλη την επικράτεια καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους Κλέαρχο Μαρουσάκη και Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Ο κ. Μαρουσάκης αναφέρει πως κοντά στην Κυριακή και τη Δευτέρα, η χώρα θα αντιμετωπίσει ψύχος λόγω ενός ισχυρού ψυχρού μετώπου που κινείται προς την Τουρκία. Συνολικά, ο καιρός θα είναι “φυσιολογικά χειμωνιάτικος χωρίς ακρότητες και τον χορό των χιονονιφάδων να προσπαθεί να στηθεί σε χαμηλά υψόμετρα της ανατολικής χώρας”. Παράλληλα, ο κ. Γιαννόπουλος επισημαίνει τους ισχυρούς βοριάδες και την πρόσκαιρη ενίσχυσή τους στο Αιγαίο, που μπορεί να φτάσουν τοπικά έως και τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει ελαφρώς την Πέμπτη και την Παρασκευή μεσημέρι, ενώ νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ αναμένονται αρνητικές θερμοκρασίες. Την Κυριακή αναμένεται μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας, ενώ τη Δευτέρα πιθανόν να παρουσιαστούν τοπικές νεφώσεις σε Εύβοια, ανατολική Στερεά, Κρήτη και Δωδεκάνησα, με λίγες τοπικές βροχές και πιθανότητα ενίσχυσης των ανέμων έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Οι μετεωρολόγοι υπογραμμίζουν ότι δεν προβλέπεται το προσεχές διάστημα κάποιο καιρικό σύστημα που να κυριαρχεί γενικά με ηλιόλουστο καιρό.

Σχετικές αναρτήσεις

Μ. Βορίδης: Αυτή η κυβέρνηση έχει κάνει ό,τι μπορεί, από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να μη συγκαλυφθεί τίποτε

News Room G

Θεσσαλονίκη: Πελάτης σε ουζερί μαχαίρωσε τον Αλβανό μάγειρα – Γιατί τσακώθηκαν

Newsroom

Έτσι έστησε την παγίδα ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στον παιδόφιλο απο την Πάτρα

News Room G