magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

9 Απίστευτα Κόλπα για τα Σουτιέν που θα κάνουν ΟΛΕΣ τις Γυναίκες να απορούν που δεν τα ήξεραν νωρίτερα!

Συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές για το πώς να αισθανθείτε άνετα φορώντας αυτό το εσώρουχο και να το αξιοποιήσετε στο έπακρο.
Μην αφ…Συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές για το πώς να αισθανθείτε άνετα φορώντας αυτό το εσώρουχο και να το αξιοποιήσετε στο έπακρο.9 Απίστευτα Κόλπα για τα Σουτιέν που θα κάνουν ΟΛΕΣ τις Γυναίκες να απορούν που δεν τα ήξεραν νωρίτερα!Το στράπλες σουτιέν πέφτει χαμηλά προς το στομάχι σας ή δεν υποστηρίζει καλά το στήθος σας, και αυτό είναι πραγματικά ενοχλητικό. Συνδέστε το λουράκι στο πίσω μέρος του σουτιέν, και περάστε το κάτω από το στήθος σας και στερεώστε την στη πλάτη από την άλλη πλευρά. Τώρα το σουτιέν σας θα παραμείνει στη θέση του ό, τι και αν κάνετε.9 Απίστευτα Κόλπα για τα Σουτιέν που θα κάνουν ΟΛΕΣ τις Γυναίκες να απορούν που δεν τα ήξεραν νωρίτερα!Προσφορά: το ARIEL Pods 3σε1 με 25% έκπτωση!Αυτή η τεχνική είναι σπουδαία για έξοδο ή φωτογραφήσεις. Κολλήστε τα αυτοκόλλητα cups διαγώνια αντί για την συνήθη οριζόντια θέση – από τη βάση και πλευρά του κάθε μαστού.9 Απίστευτα Κόλπα για τα Σουτιέν που θα κάνουν ΟΛΕΣ τις Γυναίκες να απορούν που δεν τα ήξεραν νωρίτερα!Εφαρμόστε ειδικά επιθέματα σιλικόνης στις τιράντες που δεν θα τις επιτρέψουν να τρίβουν το δέρμα σας. Σε γενικές γραμμές, το τρίψιμο από τις τιράντες είναι ένα σημάδι ότι το σουτιέν είναι τεντωμένο, και όλο το βάρος πέφτει στις τιράντες.9 Απίστευτα Κόλπα για τα Σουτιέν που θα κάνουν ΟΛΕΣ τις Γυναίκες να απορούν που δεν τα ήξεραν νωρίτερα!Για να επιλέξετε το σωστό σουτιέν για ένα στράπλες φόρεμα, ειδικά με ανοιχτή πλάτη, δεν είναι κάτι εύκολο. Μια εξαιρετική λύση είναι να κόψετε το μπροστινό μέρος του σουτιέν, και να το ράψετε απ” ευθείας στο μπούστο του φορέματος.

Πώς να ρυθμίσετε τις τιράντες

9 Απίστευτα Κόλπα για τα Σουτιέν που θα κάνουν ΟΛΕΣ τις Γυναίκες να απορούν που δεν τα ήξεραν νωρίτερα!Θυμηθείτε: η βέλτιστη υποστήριξη είναι όταν μπορούν να χωρέσουν δύο δάχτυλα τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο κάτω από την τιράντα στον ώμο σας.9 Απίστευτα Κόλπα για τα Σουτιέν που θα κάνουν ΟΛΕΣ τις Γυναίκες να απορούν που δεν τα ήξεραν νωρίτερα!Αν σουτιέν σας είναι τεντωμένο και δεν κρατάει το στήθος σας καλά, σταυρώστε τις τιράντες στο πίσω μέρος.9 Απίστευτα Κόλπα για τα Σουτιέν που θα κάνουν ΟΛΕΣ τις Γυναίκες να απορούν που δεν τα ήξεραν νωρίτερα!Αυτό το εσώρουχο φαίνεται εξαιρετικό, και είναι άνετο και μαλακό, επειδή δεν έχει μπανέλα και ελαστικά. Ωστόσο, δεν δίνει στο στήθος σας καθόλου όγκο. Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, βάλτε επιθέματα από μαγιό στο εσωτερικό του. Μπορείτε να τα προσαρμόσετε με κολλητική ταινία ρούχων.9 Απίστευτα Κόλπα για τα Σουτιέν που θα κάνουν ΟΛΕΣ τις Γυναίκες να απορούν που δεν τα ήξεραν νωρίτερα!Ένα πολύ γνωστό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κυρίες με μεγάλο στήθος. Για να μην εκθέσετε τις καμπύλες σας στα βλέμματα των ξένων, κολλήστε κατά μήκος της εσωτερικής πλευράς των κουμπιών κολλητική ταινία διπλής όψης ειδική για είδη ένδυσης.9 Απίστευτα Κόλπα για τα Σουτιέν που θα κάνουν ΟΛΕΣ τις Γυναίκες να απορούν που δεν τα ήξεραν νωρίτερα!Ένας έξυπνος τρόπος για να φυλάξετε τα σουτιέν σας είναι να χρησιμοποιήσετε μια απλή κρεμάστρα. Έτσι τα σουτιέν δε θα χάσουν το σχήμα τους και πάντα θα είναι εύκαιρα.Copyright: BrightSideΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

11 πράγματα που όλες οι γυναίκες κάνουν, αλλά ποτέ δεν παραδέχονται

News Room

Επηρεάζει ο άστατος κύκλος περιόδου τη γονιμότητα;

News Room

Διάσημες Σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτουν 6 Μυστικά και Κόλπα για Ντεκολτέ που Ζαλίζει. Το 5ο είναι Χρυσός!

News Room