magdasnews.gr
News

Αδιανόητες εικόνες στο Ντουμπάι: Πλημμύρισε η πόλη! (βίντεο)

Σοκάρουν οι εικόνες που έρχονται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα το Ντουμπάι με τις αρχές να βρίσκονται σε συναγερμό και να καλούν τους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους.

Από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες που σάρωσαν τμήματα της περιοχής του Κόλπου, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 18 άτομα στο Ομάν και προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες αναμένεται να συνεχιστούν και το πρωί της Τετάρτης με τους κατοίκους να καλούνται να ακολουθήσουν τα μέτρα ασφαλείας όσο διαρκεί η κακοκαιρία.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Φεβρουάριο ένα ακόμη κύμα κακοκαιρίας είχε χτυπήσει την ευρύτερη περιοχή, όπως το Άμπυ Ντάμπι, με χιονόπτωση που κάλυψε μεγάλες περιοχές, χαρίζοντας πρωτόγνωρες εικόνες.

Καθώς οι καταιγίδες με έντονες βροχοπτώσεις και χαλάζι συνεχίζονται – οι χειρότερες των τελευταίων 20 ετών στα ΗΑΕ – οι αρχές του Ντουμπάι καλούν τους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να μην μετακινούνται.

Οι οδηγοί στο Ντουμπάι καλούνται να αποφεύγουν την οδό Al Asayel και την First Al Khail Street, ερχόμενοι από το Business Bay προς το Jebel Ali και να χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές όπως η Al Khail Road και η Sheikh Zayed Road. Στο Ras Al Khaimah, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν κλείσει τον δρόμο κάτω από τη γέφυρα της εξόδου 129 και την είσοδο της αγοράς Al Kuwaiti. Στη Sharjah, ο περιφερειακός δρόμος προς την Kalbah έχει κλείσει.

Σχετικές αναρτήσεις

Νίσυρος: «Έπεσα σε παγίδα» λέει ο αρχαιοφύλακας που καταγγέλθηκε για ασέλγεια παιδιού – Διατάχθηκε ΕΔΕ

Newsroom

Πρόστιμο μαμούθ στην Apple απο την Ευρωπαϊκή Ένωση

News Room G

ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία από σήμερα νέες εκδόσεις για το myDATA και το timologio

News Room G