magdasnews.gr
News

Αδιανόητο: Παιδαγωγός στην Αλεξανδρούπολη έκλεινε σε αποθήκη τα παιδιά για να τα τιμωρήσει!

Αδιανόητο: Παιδαγωγός στην Αλεξανδρούπολη έκλεινε σε αποθήκη τα παιδιά για να τα τιμωρήσει!

Σε μία μικρή, δίχως φως αποθήκη κατηγορείται ότι κλείδωνε παιδάκια τριών ετών, παιδαγωγός στον δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό Αλεξανδρούπολης.

Η 40χρονη μάλιστα, όπως καταγγέλλουν γονείς, δεν δίσταζε κάποιες φορές να τα δένει και σε μία καρέκλα.

«Παιδιά που είναι μεγαλύτερα και μπορούν να μιλήσουν είπαν ότι άκουγαν και τον σύρτη όταν έμπαιναν στο αποθηκάκι. Κάποια άλλα παιδιά είπαν ότι υπήρχε μια καρέκλα που τα έβαζε να καθίσουν και τους έδεναν τα πόδια ή τα χέρια», ανέφερε μητέρα παιδιού 3 ετών.

Η φρίκη στον παιδικό σταθμό άρχισε να αποκαλύπτεται μέσα από το παιχνίδι ενός κοριτσιού μόλις 3 ετών με την κούκλα του.

«Το παιδί άρχισε να μιλά στην κούκλα του και να λέει «θα μπεις τιμωρία στο αποθηκάκι και θα σου κλείσω το φως και τον σύρτη». Ο πατέρας ξαφνιάστηκε με αυτά που έλεγε το παιδί και ρώτησε «τι είναι αυτά που λες;» και είπε το παιδί “έτσι μας κάνει η κυρία στον παιδικό σταθμό”».

Τα όσα εξοργιστικά συνέβαιναν στον δημοτικό παιδικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης έφερε στο φως η ιστοσελίδα e-evros.gr και ο ένας μετά τον άλλον οι γονείς άρχισαν να συνδέουν με αυτά ανησυχητικές συμπεριφορές των παιδιών τους.

«Μου είπε ότι υπάρχει ένα τέτοιο δωμάτιο που έμπαιναν μέσα. Κατά τη διάρκεια του ύπνου ξυπνά και λέει «δεν θέλω να πάω στο σχολείο, πάρε με αγκαλιά, άνοιξε το φως». Το παιδί ήταν ατρόμητο».

Η 40χρονη όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης παραδέχτηκε το μαρτύριο στο οποίο υπέβαλε τα παιδιά, το οποίο περιέγραψε ως ένα τρόπο να ηρεμούν, κάνοντας λόγο για «δωμάτιο αποσυμπίεσης».

Η παιδαγωγός, καθώς και η συνάδελφός της, που ήταν καθημερινά δίπλα της, απομακρύνθηκαν αμέσως από τον παιδικό σταθμό και έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση.

Τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε άλλο τμήμα και κρίνεται σκόπιμη η επίβλεψή τους από ειδικούς ψυχικής υγείας.

Το είχε ξανακάνει σε άλλο παιδικό σταθμό

Σύμφωνα με καταγγελίες, η συγκεκριμένη παιδαγωγός πριν από 5 χρόνια έκανε ακριβώς το ίδιο σε άλλο βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου.

Την κακοποιητική συμπεριφορά της παιδαγωγού είχε καταγγείλει ο πατέρας ενός παιδιού 8 ετών σήμερα.

Σχετικές αναρτήσεις

Το Ισραήλ παρέδωσε σωρούς Παλαιστινίων στις τοπικές αρχές

News Room G

Πέθανε η μητέρα του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλου Γερουλάνου, Αιμιλία

News Room G

Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Κασσελάκη και χτύπησαν με κράνος αστυνομικό!

Newsroom