magdasnews.gr
News

Αναβαθμίζεται ο ΟΑΣΘ – Φτάνουν στο λιμάνι τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία

ΟΑΣΘ

Ο χρόνος αναμονής μετρά αντίστροφα για τον ΟΑΣΘ, καθώς περιμένει την άφιξη των 110 ηλεκτρικών λεωφορείων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Αυτά τα οχήματα, φορτωμένα στο καράβι που ξεκίνησε το ταξίδι του πριν από 26 ημέρες από την επαρχία Τσιανγκσού της Κίνας, πλέουν προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ο ΟΑΣΘ αναμένει αυτήν τη στιγμή τον εκτελωνισμό, την ταξινόμηση και την προετοιμασία των οχημάτων για να ενταχθούν στο δημόσιο μεταφορικό δίκτυο της πόλης. Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την κατασκευή των απαραίτητων υποδομών στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης, προκειμένου να υποδεχτεί τα νέα ηλεκτρικά οχήματα. Η αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας των λεωφορείων στους δρόμους της πόλης είναι εντός της Άνοιξης.

Το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία του σταθμού φόρτισης των ηλεκτρικών λεωφορείων στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης, με συνολικό κόστος περίπου 8,737 εκατομμύρια ευρώ. Η επένδυση αυτή αποτελεί σημαντικό βήμα για τον ΟΑΣΘ, καθώς θα επιτρέψει τη φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία του μεταφορικού του συστήματος.

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Ανδρουλάκης: «Οι πολιτικές της ΝΔ οδηγούν τον ελληνικό λαό να πληρώνει τις υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες για την υγεία του σε όλη την Ευρώπη»

News Room G

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ποιότητα ζωής δεν είναι αυτό, που προσφέρει η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης»

News Room G

Οι Γάλλοι πίνουν λιγότερο αλλά όχι οι Γαλλίδες!

News Room G