magdasnews.gr
News

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής για την επιστολική ψήφο – Το μήνυμα της Νίκης Κεραμέως

ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Μήνυμα προς τους πολίτες που θέλουν να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την επιστολική ψήφο έστειλε η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Φίλες και φίλοι,

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την Επιστολική Ψήφο άνοιξε.

Όσες και όσοι είστε εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, είτε ζείτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, και επιθυμείτε να ψηφίσετε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με επιστολική ψήφο, μπορείτε να συνδεθείτε στο epistoliki.ypes.gov.gr και να εγγραφείτε για να παραλάβετε τον φάκελο με τον οποίο θα ψηφίσετε.

Σας θυμίζω ότι η επιστολική ψήφος θα είναι ο μόνος τρόπος να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές όσοι Έλληνες πολίτες μένουν στο εξωτερικό.

Αν κάποιος – κάποια από εσάς έχει προβλήματα σύνδεσης στην πλατφόρμα, τότε μπορείτε να καλέσετε στο +302106266222 για βοήθεια ή να απευθυνθείτε σε ένα ΚΕΠ. Αν μένετε εκτός Ελλάδος, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στις προξενικές μας αρχές.

Η αποστολή των φακέλων από το Υπουργείο Εσωτερικών θα γίνει τον Μάιο, μετά την ανακήρυξη των συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο.

Με την πλατφόρμα epistoliki.ypes.gov.gr η επιστολική ψήφος γίνεται πράξη, με στόχο να διευκολύνουμε τη συμμετοχή όλων στις εκλογές.

Φιλικά

Νίκη Κεραμέως
Υπουργός Εσωτερικών

Σχετικές αναρτήσεις

Κυριακή των Βαΐων με ανοιχτά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ – Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας

Newsroom

Χρυσοχοΐδης: 225 αστυνομικοί επανέρχονται σε μάχιμες υπηρεσίες της πόλης

News Room G

Αστυνομικός κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών στην Θεσσαλονίκη

News Room G