magdasnews.gr
News

Αστυνομικός κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών στην Θεσσαλονίκη

Ένας υπαστυνόμος της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη υπό τις κατηγορίες διακίνησης ναρκωτικών, ενώ κλήθηκε να παρουσιαστεί ενώπιον της ανακρίτριας της Θεσσαλονίκης.

Η ανακρίτρια τον αφαίρεσε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους. Επίσης, συνελήφθησαν ένας 40χρονος και μία 70χρονη σχετικά με την ίδια υπόθεση, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει επιπλέον ένα άτομο.

Ο 41χρονος αστυνομικός συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στο Δενδροπόταμο. Είχαν υποβληθεί καταγγελίες εναντίον του, ενώ από αποκάλυψη του τηλεφωνικού του απορρήτου προέκυψαν ύποπτες επικοινωνίες με τον 40χρονο και προμήθεια μικρών ποσοτήτων ναρκωτικών. Φαίνεται ότι οι δύο άνδρες χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες για ναρκωτικά, όπως “πιτάκια” και “σπανακοπιτάκια”.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο υπαστυνόμος φαίνεται να συνόδευσε τον 40χρονο στο Δενδροπόταμο, όπου ο δεύτερος απέκτησε από την 70χρονη μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Ακολούθησε η επέμβαση της αστυνομίας και η σύλληψη των εμπλεκομένων.

Στην απολογία του, ο υπαστυνόμος υποστήριξε ότι γνωρίζεται με τον 40χρονο από παιδικά του χρόνια και ότι τον συνόδευε για να προμηθευτεί ναρκωτικά. Αρνήθηκε τη χρήση ναρκωτικών, σε αντίθεση με τον 40χρονο που παραδέχτηκε την εξάρτησή του, ενώ η 70χρονη δήλωσε ότι είναι εξαρτημένη εδώ και χρόνια, κάνοντας λόγο για διακίνηση μεταξύ εξαρτημένων.

Οι εισαγγελέας και η ανακρίτρια αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερους τους κατηγορούμενους, συμπεριλαμβανομένης της ηλικιωμένης με περιοριστικό όρο.

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης έχασε δύο από τους στενότερους συνεργάτες του, αποδεικνύοντας ότι ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου»

News Room G

Νίκος Ανδρουλάκης: «Η χώρα θα πάει μπροστά με ένα ισχυρό δημόσιο πανεπιστήμιο και με μη κρατικά μη κερδοσκοπικά βάσει του σκανδιναβικού μοντέλου, όπως προτείνουμε σήμερα»

News Room G

Η Λεωφ. Ποσειδώνος αλλάζει -Δείτε πώς θα γίνει μετά την υπογειοποίηση

News Room G