magdasnews.gr
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Χαμός με το tweet του για γυναίκα που αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εκείνον

Αντίνοος Αλμπάνης: Χαμός με το tweet του για γυναίκα που αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εκείνον

Χαμό έφερε στο Χ (πρώην Twitter) η ανάρτηση που έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης, γράφοντας πως μία γυναίκα αρνήθηκε να μπει στο ασανσέρ μαζί του.

«Θα μου φάει τουλάχιστον δύο συνεδρίες με τον ψυχίατρο», έγραψε ο ηθοποιός, ενώ κάτω από τη δημοσίευσή του τα σχόλια πήραν τη μορφή καταιγίδας.

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο 6 Απριλίου. Τότε ο ηθοποιός έγραψε στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα, ότι «μια κυρία σήμερα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εμένα γιατί όπως μου δήλωσε φοβάται τους άντρες και αυτό εμένα θα μου φάει τουλάχιστον δυο συνεδρίες με τον ψυχίατρο».

«Το “Δεν μπαίνουμε ποτέ στο ασανσέρ με κάποιον άγνωστο” είναι Ασφάλεια 101 και δεν θα ρισκάρουμε τη ζωή μας, για να μην τύχει και πληγωθούν τα συναισθήματα κανενός νοτολμενάκια» έγραψε ένας χρήστης του Χ στον ηθοποιό και εκείνος του απάντησε: «Είστε δαιμόνια που καταφέρατε και διακρίνατε ότι αυτό που στα αλήθεια απαιτούσα από την ίδια ήταν να ρισκάρει τη ζωή της για να μην πληγωθώ εγώ σας χειροκροτώ όρθιος».

«Έχετε σκεφτεί ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έχει ένα τραύμα που σχετίζεται με έμφυλη βία;» επεσήμανε ένας άλλος και ο ηθοποιός του έγραψε: «Μα δεν την έκρινα και τίποτα να μην έχει ζήσει έχει κάθε λόγο να φοβάται και έχω κάθε λόγο να επηρεάζομαι από τον φόβο που της προκαλώ».

«Το γεγονός ότι δεν αφορούσε καν εσένα και ούτε εσύ συγκεκριμένα της προκάλεσες φόβο απλώς αποτελούσες έναν ακόμη άγνωστο για εκείνη που ενδεχομένως να ήθελε να της κάνει κακό το σκέφτηκες; Ή πρέπει να τα παίρνουμε όλα προσωπικά» του επεσήμανε ένας άλλος χρήστης και τότε ο ηθοποιός σημείωσε: «Το ότι η παρουσία μου και μόνο μπορεί να προκαλεί φόβο σε έναν οποιονδήποτε άνθρωπο μια οποιαδήποτε στιγμή είναι κάτι που με επηρεάζει και που έχω ανάγκη να βρω έναν τρόπο να το διαχειρίζομαι με τον ψυχίατρο μου».

«Είμαι υπεύθυνος για αυτά που γράφω, όχι για αυτά που καταλαβαίνεις» επεσήμανε σε νέο μήνυμά του ο Αντίνοος Αλμπάνης πιθανότατα αναφερόμενος στις αντιδράσεις των οποίων έγινε αποδέχτης.

Σχετικές αναρτήσεις

Αποκλειστικό: Έγκυος στον πέμπτο μήνα η σύντροφος του Κώστα Αντετοκούνμπο, Ντέμη Φιλιππάκου

Newsroom

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη αντίδραση των Χάρι και Μέγκαν ότι έχει καρκίνο – Πώς και πότε το έμαθαν

Newsroom

Απίστευτο: Η Κατσαφάδου έχει 2,5 εκ προβολές σε βίντεο της στο Instagram

News Room G