magdasnews.gr
News

Προμελετημένη η δολοφονία της Κυριακής: Ο 39χρονος ήρθε από την Άρτα μόνο για αυτό – «Ο πατέρας της το έμαθε στο Facebook»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία της Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής, αποκάλυψε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» την επικοινωνία που είχε με τον πατέρα της 28χρονης Κυριακής.

«Μου είπε ”είσαι η φωνή μου”. Του ζήτησα συγγνώμη, που δεν έχει καμία σημασία η συγγνώμη μου, άλλοι έπρεπε να ζητήσουν συγγνώμη. Ο άνθρωπος είδε στο Facebook ότι δολοφονήθηκε μία κοπέλα στο Α.Τ. Το είδε σαν είδηση και κοιμήθηκε ήσυχος. Στις 9 το πρωί τον κάλεσε αστυνομικός και τον ενημέρωσε», είπε.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο δράστης ήταν χειριστικός απέναντι στην 28χρονη. «Είχε όλους της τους κωδικούς. Την είχε υπό πλήρη έλεγχο», σημείωσε.

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 μίλησε η συνήγορος του πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής.

Μεθοδευμένη και προμελετημένη η δολοφονία της Κυριακής

Η κυρία Ελένη Μαζαράκη, μιλώντας στην εκπομπή υπογράμμισε ότι το έγκλημα με δράστη τον 39χρονο πρώην σύντροφο της κοπέλας ήταν μεθοδευμένο και προμελετημένο. Όπως είπε δράστης ήρθε από την Άρτα με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του.

«Το έγκλημα ήταν προμελετημένο, ήταν μεθοδεμένο, υπάρχει εισιτήριο το οποίο χρησιμοποίησε ο δολοφόνος, ταξίδεψε στις 30/03/2024 από την Αρτα προς την Αθήνα με μόνο σκοπό να τελέσει την απαίσια πράξη του», είπε η κυρία Μαζαράκη στην αρχή της τοποθέτησής της.

Ερωτώμενη για το αν ο πατέρας της Κυριακής γνώριζε για τα όσα βίωνε το παιδί του στο πλευρό του μετέπειτα δολοφόνου του η δικηγόρος απάντησε όχι.

«Δυστυχώς ο πατέρας της Κυριακής, όλα αυτά τα χρόνια που υπήρχε αυτή η σχέση, δεν τελούσε σε γνώση. Κάποιες φορές είχε κάποιες υποψίες, αλλά δυστυχώς το θύμα φρόντιζε και τις κάλυπτε, τις έκρυβε προκειμένου να μην αναστατώνει να μην στενοχωρεί το οικογενειακό της περιβάλλον και ιδιαίτερα τον πατέρα της».

Σε ό,τι αφορά τον ισχυρισμό του δράστη ότι είχε το μαχαίρι μαζί του για να αυτοτραυματιστεί μπροστά της η κυρία Μαζαράκη ήταν απόλυτη: «Ο τρόπος με τον οποίο έχει ενεργήσει αν μη τι άλλο μαρτυρά τον ανθρωποκτόνο δόλο του, το προμελετημένο του σχεδίου του, αν μη τι άλλο ο τρόπος με τον οποίο έχει επιτεθεί στην άτυχη Κυριακή, η ένταση των χτυπημάτων και στα ζωτικά σημεία που την έχει πλήξει, όπως θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση, η κοπέλα δεν θα μπορούσε να ζούσε».

Για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στη φυλακή την οποία ο πατέρας της Κυριακής χαρακτήρισε κόλπα, η κυρία Μαζαράκη σημείωσε:

«Είναι προσβολή, για εμάς όλα αυτά είναι υποκριτικά, είναι στα πλαίσια του σχεδίου του μόνο και μόνο για να τύχει ευμενούς αντιμετώπισης ως δολοφόνος που είναι». Και συμπλήρωσε: «Τουλάχιστον τα δύο τελευταία 24ωρα όπως μπορούμε και εμείς να υποθέσουμε και τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα έγγραφα αν μη τι άλλο ήταν από τις 30 Μαρτίου που έχει έλθει από την Αρτα στην Αθήνα».

Η κυρία Μαζαράκη, σχολιάζοντας τα όσα υποστηρίζει ο δράστης για τα ψυχιατρικά του προβλήματα και την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, τόνισε ότι πρόκειται για τεχνάσματα που χρησιμοποιεί για να πέσει στα μαλακά, κάτι που πιστοποιούν με τις γνωματεύσεις τους και οι 4 δημόσιοι ψυχίατροι που τον εξέτασαν.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεχίζεται στη Βουλή για 2η μέρα η συζήτηση για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

News Room G

Επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος

News Room G

Αποτροπιασμός στη Σύμη με απόπειρα βιασμού 32χρονης από πελάτη – Βίντεο ντοκουμέντο!

Newsroom