magdasnews.gr
Showbiz

Αποκλειστικό: Έγκυος στον πέμπτο μήνα η σύντροφος του Κώστα Αντετοκούνμπο, Ντέμη Φιλιππάκου

Αποκλειστικό magdasnews.gr: Έγκυος στον πέμπτο μήνα η σύντροφος του Κώστα Αντετοκούνμπο, Ντέμη Φιλιππάκου

Έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Αντετοκούνμπο, είναι η Ντέμη Φιλιππάκου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magdasnews.gr.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, είναι το τρίτο από τα πέντε αδέρφια Αντετοκούνμπο και η προσωπική του ζωή πηγαίνει τόσο σούπερ όσο και η επαγγελματική του αφού ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της αγαπημένης του, Ντέμης Φιλιππάκου.

Κώστας Αντετοκούνμπο και Ντέμη Φιλιππάκου είναι τα τελευταία χρόνια μαζί και πολλά δημοσιεύματα τους ήθελαν εδώ και μήνες να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας καθώς ένα όμορφο μονόπετρο κοσμεί το χέρι της Ντέμης από το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που υποδηλώνει ότι η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει και αυτό που απομένει είναι να βρουν την κατάλληλη χρονική περίοδο για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους.

Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες του magdasnews.gr, η γέννηση του πρώτου τους παιδιού επισφραγίζει τον έρωτά τους. Άλλωστε Κώστας και Ντέμη έχουν συζητήσει- εδώ και καιρό- το να γίνουν γονείς, φτιάχνοντας τη δική τους οικογένεια.

Ποια είναι η Ντέμη Φιλιππάκου

Η όμορφη Αθηναία έχει αλλάξει τη ζωή του νεαρού Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει τα συναισθήματά του κάθε φορά που εκείνη «ανεβάζει» κάποια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Είναι λόγια που εκφράζουν τον θαυμασμό και την αγάπη του, λόγια που δείχνουν τη μεγάλη αδυναμία που της έχει.

Η Ντέμη, που είναι γυμνάστρια και φυσικοθεραπεύτρια, ταξιδεύει συχνά για να βρεθεί στην αγκαλιά του. Οι δυο τους περνούν μοναδικές στιγμές και η χαρά τους δεν κρύβεται.

Σχετικές αναρτήσεις

Δώρα Παντέλη: «Πήγα να δω τον Γιάννη Ξανθόπουλο τη μέρα που συνέβη το τροχαίο»

News Room M

Η Κατσαφάδου έδωσε 53.000 € στον κόσμο live στο instagram

News Room G

Αύγουστος Κορτώ: Παντρεύτηκε τον σύντροφό του – «Η βέρα κι η καρδιά μου γράφουν τ’ όνομά σου»

Newsroom