magdasnews.gr
News

Αποκάλυψη: Η 8σέλιδη επιστολή του 39χρονου δολοφόνου στην Κυριακή – «Γιατί δεν με θέλεις;»

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον δολοφόνο της Κυριακής, καθώς διορίστηκε από την ανακρίτρια ο ειδικός που θα τον εξετάσει.

Ο δράστης στο μεταξύ, παραμένει φρουρούμενος στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Ο πραγματογνώμονας – ψυχίατρος που διορίσθηκε από την 25η ανακρίτρια είναι εκείνος που θα δώσει την απάντηση στο ερώτημα αν ο δολοφόνος της Κυριακής έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Η οικογένειά της κοπέλας ισχυρίζεται ότι «τα έχει τετρακόσια» και οι τέσσερις ψυχίατροι που τον εξέτασαν μέχρι τώρα έκριναν ότι είναι μόνο χειριστικός και με επιλεκτική αμνησία.

Απέναντί του βρίσκεται πάντως, οχι μόνο η οικογένεια της Κυριακής αλλά και οι δικοί του άνθρωποι.

«Εδώ έγινε ένα έγκλημα. Και ό,τι και να πούμε, ο Θανάσης δολοφόνος θα είναι μία ζωή. Είτε με ψυχιατρικά, είτε χωρίς αυτό δεν αναιρείται. Αφαίρεσε μία ζωή. Σκότωσε ένα παιδί που δεν του έφταιγε. Τι να πούμε; Συγγνώμη; Γυρνάει η συγγνώμη πίσω το παιδί; Θρηνούμε και εμείς μαζί τους».

Η 8σέλιδη επιστολή του 39χρονου δολοφόνου στην Κυριακή

Το STAR αποκάλυψε την επιστολή του δολοφόνου προς την Κυριακή και πόσο χειριστικός ήταν ο δράστης απέναντί της. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να γίνει το δικό του. Η επιστολή που ο ίδιος έγραψε προς την κοπέλα μαρτυρά πολλά.

Διαβάζοντας τις οκτώ σελίδες της επιστολής του, φαίνεται ξεκάθαρα η εμμονή του με την Κυριακή. Της γράφει ότι έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας. Προσπαθεί να την πείσει να είναι μαζί του με έναν τρόπο απόλυτα χειριστικό. Φαίνεται ότι παρακολουθεί κάθε κίνησή της.

Της γράφει μεταξύ άλλων «Γιατί μου λες ψέματα ότι βγαίνεις με την Π….; Γιατί δεν με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη… και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ…».

Στην επιστολή παραδέχεται ότι το κορίτσι του στάθηκε σε πολλά ενώ παραδέχεται τα δικά του λάθη.

«Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει».

Αυτή η επιστολή δεν έχει ημερομηνία. Σημαντικό είναι ότι η Κυριακή είχε μαζί της αυτή την οκτασέλιδη επιστολή την ώρα που πήγε να κάνει την καταγγελία στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σχετικές αναρτήσεις

Θλιμμένη πριγκίπισσα και η Κέιτ Μίντλετον; Ο λόγος που την συγκρίνουν με την Νταϊάνα μετά το φιάσκο με τη φωτό!

Newsroom

Επίθεση από δύο ανήλικες κατήγγειλε δεκαπεντάχρονη

News Room G

Δείτε την τοποθέτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στο ζήτημα της επιστολικής ψήφου

News Room G