magdasnews.gr
News

Θλιμμένη πριγκίπισσα και η Κέιτ Μίντλετον; Ο λόγος που την συγκρίνουν με την Νταϊάνα μετά το φιάσκο με τη φωτό!

Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του παλατιού στη Βρετανία εκφράζουν φόβους ότι το «σκάνδαλο» με το photoshop της Κέιτ Μίντλετον επιβαρύνει την ανάρρωσή της από την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, εξαιτίας της οποίας έχει κάνει πίσω από τα βασιλικά καθήκοντά της και έχει ως αποτέλεσμα να εκφράζονται πολλές εικασίες για την κατάσταση της υγείας της.

Η Κέιτ, 42 ετών, καταδιώκεται από φήμες σχετικά με την αλήθεια για την υγεία της από τότε που υποβλήθηκε σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση για μια μυστηριώδη πάθηση τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το Page Six.

Οι φήμες αυτές πήραν υπερβολική έκταση, αφότου η ίδια και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δημοσίευσαν την Κυριακή στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία για να γιορτάσουν τη βρετανική Ημέρα της Μητέρας, η οποία αποδείχτηκε ότι ήταν φωτοσοπαρισμένη.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν καταπονημένη καθώς καθόταν δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ τη Δευτέρα, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, προκαλώντας συγκρίσεις στους βασιλικούς κύκλους με φωτογραφίες της αείμνηστης πεθεράς της, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η Κέιτ ανέλαβε η ίδια την ευθύνη τη Δευτέρα, ζητώντας συγγνώμη και λέγοντας ότι έκανε η ίδια την επεξεργασία.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στο Page Six: «Είναι φοβερό να βρίσκεσαι κάτω από όλο αυτό τον δημόσιο έλεγχο όταν αναρρώνεις από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση. Ο μύλος με τις φήμες -ιδίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αλλά η Κέιτ αναρρώνει καλά και θα επιστρέψει μέχρι το Πάσχα. Πρέπει, όμως, να την αφήσουμε ήσυχη».

«Ανησυχώ με όλη αυτή την προσοχή που έχει πέσει πάνω στην Κέιτ. Δεν έδειχνε καθόλου χαρούμενη στο αυτοκίνητο τη Δευτέρα», είπε μια άλλη πηγή. Πρόσθεσε ακόμα ότι η στάση της θύμιζε τις φωτογραφίες της Νταϊάνα που έδειχνε αναστατωμένη, όταν καθόταν δίπλα στον πρώην σύζυγό της, βασιλιά Κάρολο, στο αποκορύφωμα της κρίσης του γάμου τους.

Μια διάσημη φωτογραφία έδειχνε το ζευγάρι να κάθεται μαζί σε μια επίσημη επίσκεψη στη Σεούλ της Νότιας Κορέας τον Νοέμβριο του 1992. H ένταση στα πρόσωπά τους ήταν εμφανής. Ανακοίνωσαν τον επίσημο χωρισμό τους έναν μήνα αργότερα.

Σχετικές αναρτήσεις

Χυδαίο: Αριστούχος χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη και έφτιαξε ερωτικό βίντεο με συμμαθήτριά του για να γίνει αυτός σημαιοφόρος!

Newsroom

Τρόμος για αγοράκι στα Γιαννιτσά: Πήγε να χαϊδέψει σκύλο και τον δάγκωσε στο κεφάλι!

Newsroom

Δώρο Πάσχα: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μισθωτοί – Πώς υπολογίζεται

News Room G