magdasnews.gr
Showbiz

Η Κατσαφάδου έδωσε 53.000 € στον κόσμο live στο instagram

katsafadoy kopsialis

Απίστευτο ! Η Δήμητρα Κατσαφάδου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μοίρασε μέσω διαγωνισμού πριν απο λίγο σε instalive μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη 53.000€ στον κόσμο.

O διαγωνισμός έγινε στο σπίτι της γνωστής influencer όπου μέσω live που έκαναν στο ίνσταγκραμ πραγματοποίησαν την κλήρωση και μοίρασαν 1000 € σε 53 ακόλουθους. Η Δήμητρα Κατσαφάδου, εμφανίστηκε καταβεβλημένη και αδύνατη, καθώς όπως η ίδια δήλωσε, είναι ακόμη σοκαρισμένη από τον θάνατο της Ραφαέλας. Μάλιστα, μόλις οι διαδικτυακοί της φίλοι άρχισαν να γράφουν πως θέλουν εκπτώσεις σε προϊόντα, εκείνη ειδοποίησε τους συνεργάτες της και έβαλε αμέσως εκπτώσεις για 24 ώρες μέσα από το site της σε συγκεκριμένα προϊόντα που χρησιμοποιούν και οι καρκινοπαθείς, όπως ένα ειδικό λάδι για τα μαλλιά.

Στον διαγωνισμό,  συμμετείχαν 260.000 άνθρωποι και έγιναν 56.658 σχόλια. Τα νούμερα ζαλίζουν και καθώς κάτι που δεν έχει ξανά συμβεί ποτέ στα ελληνικά δεδομένα. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, τόνισε πως ο διαγωνισμός είναι αδιάβλητος και μάλιστα πολλές φορές στο παρελθόν είχε συμβεί να του έχουν αναφέρει περιστατικά χρηστών του διαδικτύου όπου είχαν κερδίσει σε διαγωνισμούς και δεν έλαβαν ποτέ τα δώρα τους. Το σίγουρο είναι, πως τόσο η Δήμητρα Κατσαφάδου,  όσο και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, μέσα από τα social media, έχουν προσφέρει εκατοντάδες δώρα και δυνατές εκπτώσεις σε μια περίοδο που ο κόσμος το έχει ανάγκη ίσως περισσότερο από ποτέ.

 

 

 

katsafadoy kopsialis

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρίνα Σάττι: Συγκινεί η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της

Newsroom

Το μαγικό «κλικ» με τις ιέρειες που έβγαλε ο Αλιάγας από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Newsroom

Χωρισμός βόμβα για γνωστό ζευγάρι της showbiz

News Room G