magdasnews.gr
News

Ατάκες βόμβα του Στέφανου Κασσελάκη:«Εγώ και ο Τάιλερ θα αλλάξουμε την Ελλάδα»

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Στα Βόρεια Προάστια σημειώθηκε μια συνάντηση που προκάλεσε αίσθηση με τις αποκαλύψεις του Στέφανου Κασσελάκη. Πρόσφατα, σε αυτό τον χώρο συναντήθηκαν πρώην υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι της οικονομικής κοινότητας, ενώ παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτήν τη συνάντηση, ο Στέφανος Κασσελάκης έθεσε τις βάσεις για την πολιτική του πορεία. Αναφέρθηκε στο παρελθόν της οικογένειάς του, που συνδέεται με το ΠΑΣΟΚ, και εξέφρασε την εκτίμησή του για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Κάτιας Μακρή και Μάνου Νιφλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως επιθυμεί να αφήσει το στίγμα του στην πολιτική σκηνή, δηλώνοντας: “Θέλω να γίνω πρωθυπουργός και να αφήσω μεγαλύτερο αποτύπωμα από τον Ανδρέα Παπανδρέου”.

Επιπλέον, φαίνεται να εκφράζει τη δέσμευσή του για τη δημιουργία ενός κόμματος που θα εστιάζει στην οικονομία, θα έχει επιρροές από τον Παπανδρέου σε θέματα Εθνικής Άμυνας και θα είναι προοδευτικό σε άλλους τομείς.

Ακόμη, φέρεται να δήλωσε: “Εγώ και ο Τάιλερ θα αλλάξουμε την Ελλάδα”, ενώ εκφράστηκε θετικά για συνεργασία στο ευρύτερο κοινωνικοπολιτικό φάσμα, αλλά όχι μέσα από τα στενά κομματικά πλαίσια.

Σχετικές αναρτήσεις

Σύγκρουση αεροπλάνου ελληνικής εταιρείας στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου

News Room G

Χάος στην Νέα Υόρκη: Ένας νεκρός και 5 τραυματίες από σφαίρες στο μετρό

News Room G

Απεργία στις 28 Φεβρουαρίου κήρυξε η ΑΔΕΔΥ

News Room G